Nikdy nezklame

recenze

Zachraň mě (2023) 5 z 5 / bradovav
Zachraň mě

Obálka: 3*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@grada_cz @nakladatelstvimetafora #spoluprace

Návrat do Phoenixu je vždy nezapomenutelný. Nejen pro samotné účastníky, ale i pro čtenáře. Dokud jsem nepoznala tuto sérii, nevěřila bych, že erotická kniha (a zde je to opravdu porno) dokáže být zároveň romantická a vy se při ní i dojmete. Tato série má prostě všechno!

Osobně se mi tento díl vyprávějící o Hazel, stydlivé dívce, holce od vedle, která roztaje a stane se z ni sexy divoška líbil zatím nejvíc. Přiznám se, že je to i díky jejímu sexy hasiči. Peprné scény i vyhrocené situace jsem jim absolutně uvěřila. Samozřejmě jejich smluvní podmínky a domluvy byly úsměvné, ale autorce jsem to hned záhy odpustila.

Opět jsem nemohla přestat číst a knihu přečetla za jeden den. Opět mi na konci bylo líto, že jsem knihu dočetla a partu z Phoenixu musela opustit. Mám před sebou čtvrtý dík, který se bude věnovat dvojici, na jejíž sbližování se moc těším - on je bručoun, ona je vtipná a neodolatelná. Tuším, že se stanou mými nejoblíbenějšími.

Četli jste knihy z řady Phoenix? Který pár máte nejraději?

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Zachraň mě Zachraň mě Stacey Kennedy

Reportérka Hazel má před sebou úkol, najít maskovaného muže z fotografie pořízené v erotickém klubu Phoenix. Jenže je v tom háček. Hazel ho zná. Je to její spolubydlící Kieran a jeho identitu světu nikdy neprozradí. Rozhodně ne po... více


Komentáře (0)

Přidat komentář