Můj první tanec aneb proč (ne)věřit na lásku

recenze

Můj první tanec (2022) 4 z 5 / Nicolles_books
Můj první tanec

Knížku jsem si mohla přečíst díky @humbook #humbookblogeri #spoluprace. Děkuji moc

Jelikož jsem zatím nic od této autorky nečetla, nevěděla jsem, co čekat. Takže vás tímto upozorňuji, NACHYSTEJTE SI KAPESNÍČKY A ČOKOLÁDU. Budete je potřebovat.

Autorka je údajně známá svými hořkosladkými konci. A mohu to po přečtení potvrdit. Nečekejte žádné přeslazené čtení ve stylu Jenny Han (nic proti Laře Jean), hlavní postava Evie nevěří na lásku. A po nabití schopností, díky kterým vidí důležité momenty každého páru, většinou včetně jejich rozchodu, její zahořklost se ještě víc prohloubí.

Ta "superschopnost" je oproti, v tomto dosti podobné, Instant karmě pro děj mnohem důležitější a zásadnější. Navíc mi přišla celkově dokonaleji popsaná.

Čirou náhodou jí do života vstoupí X, neboli Xavier. A aniž by si to nějak zvláště přála, postupně se do něj zamilovává. Vysoký, sarkastický a ještě spolu tančí, aby zachránili taneční studio jeho prarodičů. Prostě romantika.

Pro moji malou dušičku, která v tu chvilku taky procházela tanečními kurzy, to byl sen. Bohužel pro mě, nebyl mým partnerem X.

Upozornění: Po téhle knížce budete mít příliš vysoké očekávání od každého, s kým kdy budete tančit.


Můj první tanec Můj první tanec Nicola Yoon

Láska má svůj vlastní rytmus. Od autorky hitu Slunce je také hvězda. Evie má v jednom jasno: každá láska skončí zlomeným srdcem. Jakmile se před ní dva lidé políbí, spatří celý jejich vztah od prvního setkání až po hořký rozchod.... více


Komentáře (0)

Přidat komentář