Léto ve stylu Taylor Swift

recenze

Leto porušených pravidiel (2023) 5 z 5 / Kikina182
Leto porušených pravidiel

Meredith se kvůli svatbě své sestřenice vydává se svými rodiči na rodinnou sešlost na ostrov Martha´s, kam dřív jezdila každé léto. Ale před osmnácti měsíci přišla o sestru a bez ní se léto na ostrově nezdá správné. Navíc se s ní nedávno rozešel přítel, takže ani nemá doprovod na svatbu. Ale možná stačí jedna hra a jedno spojenectví, aby se celá situace alespoň trochu zlepšila.

Styl psaní je poutavý a svižný, takže jsem se do knihy okamžitě začetla. Přestože je stejně jako celá kniha i styl psaní spíše oddechovější, tak se autorce bez problému povedlo zdůraznit emoce, které hlavní hrdinka prožívala ohledně ztráty své sestry tak, aby to opravdu zapůsobilo.

Příběh je oddechový, ale neustále se v něm něco děje. Nechybí zajímavé události, komické momenty a především milostná linka, která je zkrátka úžasná. Mezi hlavními postavami to od začátku jiskřilo a tak perfektně se k sobě hodily, že jsem se celou dobu čtení usmívala.

Zároveň ale kniha není ochuzena o to, jak se Meredith vypořádává se ztrátou své sestry, což jsou opravdu emotivně nabité části, které dodávají celé knize trochu na vážnosti, ale zároveň ji nezbavují pohodového nádechu.

Autorka do detailu rozpracovala charakteristiku všech postav, takže jsem od začátku věděla, kdo je kdo, a co od koho můžu očekávat. Navíc byli hlavní aktéři neskutečně sympatičtí, což ještě podtrhlo feel-good atmosféru knihy.

Léto porušených pravidel je oddechová četba plná romantiky a humoru, které ale nechybí kapka vážnosti. Tenhle příběh člověka pohladí po duši a určitě všem romantickým duším můžu doporučit.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Grada - Cosmopolis.


Leto porušených pravidiel Leto porušených pravidiel K.L. Walther

Romantická jednohubka, ktorá sa vám vryje pod kožu! Keď Meredith Foxová pred osemnástimi mesiacmi prišla o sestru, pred všetkými sa uzavrela. Toto leto je však odhodlaná opäť sa otvoriť svetu. Na veľkej letnej svadbe sa zíde cel... více


Komentáře (0)

Přidat komentář