Lásku najdeš u koho to nečekáš

recenze

Po tvém boku (2017) 4 z 5 / eva3695
Po tvém boku

Autumn se stane šílená věc, na kterou jednou bude vzpomínat s úsměvem. Místo víkendu na chatě s přáteli zůstane zamčená sama v knihovně. Tedy myslí si, že je tam sama. Nakonec zjistí, že tam je s ní i spolužák Dax, kterého nezná moc dobře, ale všichni o něm mluví jako o samotáři. Dokonce byl i v nápravném zařízení za rvačku.
Z toho záhadného kluka se nakonec vyklube milý společník. Je si však celou dobu jistá, že pro ni přijede její „přítel“ Jeff, až zjistí, že ji zapomněli v knihovně. To se však nestane a tak musí zůstat v knihovně s Daxem a jíst jídlo z automatu. Nejhorší na té situaci je to, že trpí úzkostmi, která ji tam zasáhne. A bude to právě Dax, kdo jí zachrání.
Celou dobu to mezi nimi jiskří, ale ani jeden si to plně neuvědomí. Autumn je přes rok zakoukaná do Jeffa, ale nějak si city nevyznali. Teď ji do života vstoupí Dax a vyvolá v ní takové city, které ani k Jeffovi necítí. Jenže Dax nestojí o žádné závazky a tak jsou pro sebe jen takovým rozptýlením.
Pro koho se nakonec rozhodne? A jaký bude jejich vztah po událostech víkendu?

Romantický příběh dvou puberťáků zamčených v knihovně. Tak bych shrnula právě příběh Autumn a Daxe. I přes to, že to je pro mladší čtenáře, se to četlo velmi dobře. Autorka píše čtivě a děj ubíhá. Je to možná i tím, že kapitoly jsou krátké. Což mě velmi vyhovuje.
Nečekejte však hlubokomyslný příběh. Je to spíš takové odpočinkové čtení. I Když nahlédneme do života člověka trpící úzkostmi. Jak je pro ně život těžký. Hodnotím knihu pozitivně. Příběh mě bavil, hlavní postavy mi byly sympatické. Takže hezká kniha.


Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Když Autumn zjistí, že zůstala zamčená v knihovně, myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že Dax tam skončil s ní. Autumn toho o Daxovi moc neví – prý je to samotář, a jednou se dokonce zapletl do ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář