Krásná romantika... vánoční atmosfétu však moc nehledejte

recenze

S láskou z Paříže (2022) 5 z 5 / Knihomolka97
S láskou z Paříže

S láskou z Paříže je druhý volně navazující díl série "S láskou" od autorky Julie Caplin píšící pod jménem Jules Wake.

Siena je taková princeznička, která skoro nic neumí. Není se ovšem čemu divit, když vezmu v potaz, v jaké rodině a jak doposud žila. Sice v přepychu a bohatství, ale jak ve zlaté kleci, od které má klíče její chladná matka. ‍️ Jednoho dne, když už toho všeho má dost, se spontánně rozhodne opustit Francii a odletět za svou sestrou Laurií, která žije ve Velké Británii. Na letišti ji ale nečeká ona, ale jakýsi protivný chlap, kterého Laurie pověřila, aby ji vyzvedl...

V průběhu se Siena snaží postavit na vlastní nohy, nebojí se práce, je učenlivá, ví, co chce a jde si za tím.

Jason je takový bručounek, ale přesto sympaťák, kterého si nejde nezamilovat.

Romantická linka se vyvíjí přirozeně, je napsaná moc hezky a uvěřitelně. Přitažlivost je mezi hrdiny cítit skoro hned. Dočkáme se i něčeho peprnějšího, ale jen ve veelmi přiměřené míře. Ovšem obzvláště jedna žhavá scéna mě docela překvapila. Siena se nezdá!

I když se příběh odehrává před Vánoci, čemuž napovídá i krásná obálka, vánoční atmosféra tady velkou část knihy cítit vlastně ani není. Ovšem tlačit ji sem na sílu, by bylo zbytečné.Třeba popis vánoční Paříže, památek byl krásný a úplně jsem se tam viděla.

V příběhu je skvělá parta lidí, které si čtenář jistě oblíbí. Velmi sympatická od první chvíle byla Lisa, o které je mimochodem další díl s názvem S láskou z Říma.

Kniha splnila, co jsem od ní očekávala, dokonce mě i dojala, hlavně ten závěr.


S láskou z Paříže S láskou z Paříže Jules Wake (p)

Tím nejlepší vánočním dárkem… jsi ty Siena se rozhodla opustit snoubence i život francouzské smetánky a hledá útočiště u sestry nedaleko Londýna. Ta však změní plány a Siena musí vzít zavděk spolubydlením s věčně nespokojeným Ja... více


Komentáře (0)

Přidat komentář