Když zmizela

recenze

Když zmizela (2024) 2 z 5 / renulka16
Když zmizela

Většinou se snažím psát recenze hned, co dočtu knihu, tentokrát jsem se psaním otálela, protože mi tento příběh absolutně nesedl a když mi kniha nesedne, o to je pak horší si vzpomenout o čem vlastně ten příběh byl.

Ve stejnou dobu jsem po sobě dočetla dvě knihy. Oba to měly být thrillery a oba příběhy mě zklamaly. Nevím čím, to je. Možná je to tím, že je v poslední době opravdu mnoho příběhu, který se snaží nějakým způsobem šokovat a ve finále je to jedna velká slátanina.

Při čtení recenzí jsem opět přemýšlela, jestli jsem četla tu samou knihu jako ostatní hodnotící. Já absolutně nesdílím nadšení. Příběh je od začátku jednoduchý, bez nějakých extra překvapivých momentů a celkem dost předvídatelný. Zaujalo mě téma ztraceného autistického dítěte, ale ani tato linka pro mě nebyla ničím kdoví jakým. Jak je vidět, dobře napsaná anotace udělá mnoho proto, aby získalo své čtenáře. Ovšem chtělo by to více propracovat.


Když zmizela Když zmizela Alex Dahl

V norském Sandefjordu žije Liv svůj nenápadný život v ústraní: samoživitelka, která padá únavou a snaží se vyjít s výplatou. Svému autistickému synovi, jehož největší láskou jsou letadla, nikdy neprozradila svá tajemství ani mu ne... více


Komentáře (0)

Přidat komentář