Kam se ztrácí Alice Sun

recenze

Kam se ztrácí Alice Sun (2024) 4 z 5 / lena.o.knihach
Kam se ztrácí Alice Sun

Za #readingcopy v rámci #spoluprace mockrát děkuji @albatrosmedia

Magický realismus mi ne vždy v romancích sedne, ale protože se mi předchozí kniha od autorky líbila, vsadila jsem i na Alici Sun. A vyplatilo se.

Hlavní hrdinka patří mezi nejchytřejší studenty na mezinárodní střední škole, kterou si kvůli drahému školnému nemůže dovolit navštěvovat každý.

Bohužel, i to se stane problémem Alice. Využije své neviditelné schopnosti a začne za peníze odhalovat tajemství svých spolužáků, jenže nic netrvá věčně.

Do příběhu jsem se začetla okamžitě a může za to styl vyprávění, který je velmi čtivý a sympatická a inteligentní Alice Sun.

I ostatní postavy se mi líbily. Určitě tu musím zmínit rivala a úhlavního nepřítele Henryho Li, který soupeří s Alicí o první místa v podstatě úplně ve všem. Z toho vyplývá romantická linka od nenávisti k lásce a ta je naprosto skvělá.

Pokud se vám líbí knihy s prvky nadpřirozena, jako jsou Instant karma, Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender, Dcera sněhu nebo Půlnoční knihovna, určitě neváhejte.


Kam se ztrácí Alice Sun Kam se ztrácí Alice Sun Ann Liang

Teď mě vidíš, teď už ne. Contemporary senzace s prvky nadpřirozena. Alice Sun si na mezinárodní střední škole, na které má jako jediná prospěchové stipendium a která se jen hemží bohatými, vlivnými teenagery, vždycky připadala ne... více


Komentáře (0)

Přidat komentář