Jsou úžasné, drtivé, odvážné - pro jemné a citlivé povahy jako dělané!

recenze

Karty bohyně Kálí (2023) 5 z 5 / RenataP
Karty bohyně Kálí

Ano, překvapivě i autorka doporučuje tyto karty jednou nohou vnořené do světa smrti a zmaru, protože právě tyto jemné a citlivé povahy potřebují důrazněji bránit své vnitřní i vnější hranice, aby z nich lidé kolem, nebo situace, nevysávali energii a nezanechali vás jen jako vycucané zbytky člověka..
A dokonce, považte tu krásnou poetiku sdělení:
„To je pro Matku Kálí naprosto pobuřující a nespravedlivá představa, takže není divu, že v takových situacích přispěchá k ochraně čistých duší s nebývalou prudkostí.“
I když jde o poetické popisování duchovních cest v náladě veskrze velmi sváteční a povznesené, můžeme si z jednotlivých popisků vzít základní pojmy, to, jak funguje taková obroda duše, pokud se k ní rozhodneme.
Namátkou mne při výkladech potkalo například:
Pokud vám nejde znovuzrození, boj s něčím silnějším, patrně budete muset použít silnější zbraně. Silnější než vám třeba „jemná a soucitná povaha dovoluje“. A pak to půjde, otevře se před vámi řešení, milost, uvolnění. NĚKDY SE PROSTĚ MUSÍME BRÁNIT PRUDČEJI.
Změny k lepšímu někdy pozveme do života skutečně tím, že začněme o světě kolem smýšlet lépe. A třeba si pomůžeme i tím, že z něj odstraníme, byť třeba jen dočasně, lidi, kteří nás stahují dolů.

Když odmítáme přijmout, že se kolem nás hroutí něco, co jsme dlouho opečovávali a věřili tomu, drtí nás to. Ale ta milost a úleva, když to přijmeme niterný soukromý útlum, kde si vše zpracujeme, a pak doslova příval zdraví a nejspíše i něčeho mnohem lepšího, než bylo to původní.
A to jsou jen některé příklady. Tyto starobylé světy, které ožívají na kartách, bohyně podsvětí a jejich podoby se stávají tím více přitažlivé a fascinující, čím déle s nimi pobýváte.
Pro jaké výklady se hodí?
- Potřebujete-li najít svoji další životní cestu, ryze prakticky
- Zbavit se traumatu, nevyhovujících situací
- Najít životní sílu energii, směr prostě jen pro ten pocit!
Karty vydalo nakladatelství Synergie Publishing 2024, www.synergiepublishing.com

Komentáře (0)

Přidat komentář