Hotel Bryant a jeho sexy majitel

recenze

Sexy hoteliér (2020) 5 z 5 / Aracely
Sexy hoteliér

Nádhera, nádhera a zase nádhera. Rozdíl od předchozího dílu jako nebe a dudy. Tady bych dala klidně 10*! Takový rozdíl, což moc nechápu... Každopádně v tomto díle zase poznávám úžasnou Alici. Bavila jsem se tak moc, že jsem četla zase dnem i nocí.
Přísný a sexy hoteliér Archie a panovačná a občas sprostá Claire s ,, kostlivci ve skříni". S hromadou abych byla přesná...
Nechyběl zde ani humor, já plakala smíchy.
Chvílemi je to i smutné a dramatické, erotická linka naštěstí je zde upozaděna. Není to sex ve stodole na první schůzce ani nic podobného, tady se hrdinové nejdříve poznávají...
Vidíme se tady i s Roxie a Leem, dále s Natálií a Oskarem, na konci se mihne i Zrzka Grace s Jackem, opravdu krásný a velice překvapivý závěr, zase jsem se u toho smála jak šílená :-).
Zapojení přátel do příběhu se mi moc líbilo.

Samozřejmě, že ne vždy chápete Claire a Archiho je Vám líto, ale vzhledem k jejím důvodům se to dá co chápat, to co zažila, i když je to jen vymyšlené, bohužel i takový je někdy život a tohle se stává...
Claire byla zajímavá hrdinka, se špatnými vlastnostmi, žádná dokonalá křehká květinka, všechno si musela tvrdě vybojovat a podle toho se taky chovala k ostatním. Na její kladné stránky si musíte přijít během četby, i tak ale byla úžasná a Archie taky :-).

Nebýt tak unavená začnu číst znovu :-).

Tady malá ochutnávka:

,,Vypadl vám detail, který jsem vám nikdy neřekla? Vypadl mi detail, který jsem četl ve vaší složce. Už se to nestane. Cože? V jaké mojí složce?
Snad si nemyslíte, že bych otci dovolil najmout člověka, který nám to tady obrátí vzhůru nohama, aniž bych se poctivě přesvědčil o jeho kvalifikaci?
Vykulila jsem oči, Složka. Vy na mě máte složku. Páni. Páni?
Páni znamená: To si snad děláš prdel kámo.
Teď vykulil oči zase on: Prosím? Vy jste mi řekla kámo?
Jo, kámo a řekla jsem i prdel. Tohle vám taky vypadlo?"

Str. ~ 35.


Konkrétně tady jsem se řehtala jako blázen. A to předtím byla další úžasně vtipná scéna.

Jenže to bych Vám sem musela přepsat půlku knihy, což nejde.
Proto si knihu pořiďte a pusťte se do toho.

Litovat nebudete!

Doporučuji, moc moc moc!

Komentáře (2)

Přidat komentář

Aracely
25.10.2020

mac.martina: Děkuji Martino :-). Já si asi přečtu znovu Nabíječe :-).

mac.martina
25.10.2020

Pekna recenze :-) sice jsem tuto serii uz cetla ale laka me to precist si ji znovu :-):-D