František na hrad

recenze

Skutečné zločiny na Plzeňsku (2023) 5 z 5 / bradovav
Skutečné zločiny na Plzeňsku

Obálka: 5*
Obsah: 5*
@albatrosmedia @plzenskezlociny #spoluprace

Když se v Plzni ve spolupráci s @svkpk objevila první přednáška, která měla pojednávat o zločinech, které se udály v Plzni a okolí, musela jsem na ní být. Od první chvíle mě koncept těchto přednášek ohromil. František a jeho kolegyně Míša případy vysvětlují, ukazují den po dni průběh vyšetřování a díky jejich projevu si připadáte jako člen týmu na místě činu.

Právě tohle kouzlo přednášek dokázal František promítnout do této knihy. Nejde o ledajaké vyprávění o zločinech. Nejsou zde holá fakta a mnohdy nudné popisy opravdových zločinů, se kterými jste se možná již setkali. Tohle je kniha plná detailních informací z průběhu vyšetřování, jsou zde dialogy mezi vyšetřovateli i výslechy svědků a pachatelů. Případ je prezentován od chvíle nahlášení až do rozsudku.

Přiznám se, že od první přednášky patřím mezi Františkovi fanynky, tuto knihu jsem tak očekávala a při prvním otevření jsem doufala, že nebudu zklamaná. Jsem ráda, že tomu tak není a já mohu s čistým svědomím říci, že tato kniha je jednou z top knih, které se věnují skutečným zločinům a že právě tato kniha nabízí oproti podobným to něco navíc. Tím něčím je pohled skutečného vyšetřovatele, který se nebojí nazvat věci pravým jménem a svůj šarm osobní dokázal přenést i do písemného projevu.

#truecrime #kniha #recenze #opravdovezlociny #plzen


Skutečné zločiny na Plzeňsku Skutečné zločiny na Plzeňsku František Müller

Poznejte současné krimi případy z Plzeňska přímo očima detektiva! Jak došlo k objasnění brutální vraždy seniora, ke které pachatel neměl motiv? Proč vraždili dva bratři bez sebemenšího záznamu v trestním rejstříku? A co případ vra... více


Komentáře (0)

Přidat komentář