Drahý Aarone - Mariana Zapata

recenze

Drahý Aarone (2023) 5 z 5 / books.monca
Drahý Aarone

Chystáte se na tuto novinku od Zapaty? Četli už jste něco od této autorky?

Moje recenze:
Toto byla má už druhá kniha od Mariany Zapaty a na tuto jsem se moc těšila a musím říct, že se mi velmi líbila.

Děj začíná tím, že hlavní hrdince Ruby přidělí v nadaci Pomoc vojákům Aarona na dopisování. Zhruba do poloviny knihy se děj odehrává ve zprávách a emailech mezi hlavními hrdiny. Děj tak plyne rychle a dobře poznáváme oba hlavní hrdiny.

Romantická linka je opět slow-burn, jak už jsme v knihách od autorky zvyklý. Mezi sebou měli chemii, už když si spolu dopisovali, v telefonátu, v prvním setkání, až po konec knihy. Do této knihy jsem šla s tím, že to bude příjemná friends to lovers romantika a přesně to se mi vyplnilo. Navíc má kniha příjemný letní nádech.

Hlavní hrdinka Ruby mi byla moc sympatická a dost jsem se k ní dokázala v knize vcítit. (Pokud jste četli S láskou Lukov, tak si tu můžete všimnout, že hlavní hrdinky sestra je hrdinka z této knihy.)
Hlavní hrdina Aaron je milý, hodný a dokonalý muž, co se objevuje, jak už také známe, v knihách od autorky.

Konec byl krásný a dojemný. A po této knize se chci určitě pustit do knihy S láskou Lukov.

Tato kniha má drobné mouchy, ale já si myslím, že pokud jste fanoušci slow-burn romantiky nebo fanoušci Mariany Zapaty, tak se vám tato kniha bude líbit stejně jako mně.

Děkuji moc albatrosmedia.cz za knihu na recenzi.


Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Román americké autorky je zčásti psaný formou e-mailů a krátkých textových zpráv. „Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrov... více


Komentáře (0)

Přidat komentář