Drahý Aarone

recenze

Drahý Aarone (2023) 4 z 5 / EvikU.
Drahý Aarone

Tuto autorku jsem si chtěla už dávno přečíst. Má ji ráda moje dcera. Proto když jsem dostala nabídku knihy od této autorky, tak jsem neváhala. 

Začátek byl pro mě hodně pomalý. Dokud si psali e-maily, tak se mi zas až tak nelíbila. Přitom vím, že autorčiny knihy jsou oblíbené. Říkám si, že to teprve přijde. A opravdu. To co knize chybělo v začátku dohnala v druhé polovině. To byla ta správná romantika za kterou dám ruku do ohně, že se líbí mladším, ale i starším čtenářkám nebo i čtenářům. 

Aarona i Ruby si nejde nezamilovat. Postupně když si psali krátké zprávy na skypu už to mělo ten správný tah. Jejich rozhovory byly vtipné, jasně, že bylo jasné kam to směřuje, ale bylo to tak přirozené a krásné. Kniha je v podstatě jen o nich dvou, jiné postavy se tam jen tak mihnou. Kdyby vyšel druhý díl o nich, vůbec by mi to nevadilo. Od momentu  kdy se sešli, aby se poznali naživo už jsem knihu neodložila.

Styl psaní autorky mi sedl a já se tak přidávám ke všem, kteří autorku a její knihy vyhledávají. Čte se sama, rychle a já se několikrát přistihnu, jak se u knihy culím. Kniha mi dala víc, než jsem na začátku čekala. Za ten pomalý rozjezd dávám jednu hvězdu dolů, ale knihu určitě doporučuji. 


Drahý Aarone Drahý Aarone Mariana Zapata

Román americké autorky je zčásti psaný formou e-mailů a krátkých textových zpráv. „Drahý Aarone, jmenuju se Ruby Santosová a přidělili mi tě přes nadaci Pomoc vojákům.“ Ruby přesně ví, do čeho jde, když se přihlásí jako dobrov... více


Komentáře (0)

Přidat komentář