Deník průměrné zamilované blbky

recenze

Deník průměrné zamilované blbky (2022) 1 z 5 / Mala_k_Žanet
Deník průměrné zamilované blbky

Z téhle knihy jsem tak nějak zmatená. Příběh dobrý ale styl psaní už mě tolik neoslovil. Kapitoly jsou sice díky tomu velmi krátké, takže se čte kniha dost rychle ale mě to prostě nějak nesedlo. Nicméně začnu s pozitivy. První věcí je prostředí. Letní tábor a love story jdou prostě k sobě a vzhledem k tomu, že já sama jsem si práci v kuchyni na táboře zkusila tak mě bavilo si o tom i číst. Tím to ale bohužel končí. Děj byl takový nijaký, neměl pro mě žádnou zajímavou zápletku a docela se i vlekl.
Sam jakožto hlavní postava mě bohužel také neoslovila. Kromě toho, že mi přišla docela namyšlená a řekneme i nespolehlivá mi hlavně nesedělo její chování k jejímu věku, které odpovídalo tak patnáctileté dívce.
Romantika také pokulhává. Čekala jsem letní feel good romanťárnu a vlastně jsem nedostala téměř nic, kromě pasáží, kdy se vzájemně škrábají na zádech. Což je velká škoda, protože se z téhle knihy dalo vyždímat mnohem víc.
Příběh se tedy točí kolem vaření/nevaření, pár konverzacích s kamarádkami, nad kterými mi tedy taky občas rozum stál a rádoby romantiky, která je pro mě až příliš pomalá a málo propracovaná. Necítila jsem mezi nimi opravdu žádnou chemii ač jsou v knize situace u kterých by to šlo krásně vyplnit.
Co ale musím opravdu vyzdvihnout je obálka, která mě vlastně i nalákala a je prostě nádherná.
Knihu tedy nakonec bohužel nedoporučuji a dávám ji 2/5⭐ za nápad, čtivost a obálku.
Knihu jsem četla v rámci spolupráce s Humbook blogery. Moc děkuji.


Deník průměrné zamilované blbky Deník průměrné zamilované blbky Júlia Matulová

Jak uvařit pro padesát lidí, když vůbec neumíte vařit? To je otázka. Takže si to shrneme. Neumím vařit, ale mám na starosti celou kuchyň a v jídelně čeká padesát hladových krků. Netuším, jak jsem se sem dostala, ale očividně se... více


Komentáře (0)

Přidat komentář