Deník průměrně zamilované blbky

recenze

Deník průměrné zamilované blbky (2022) 2 z 5 / terezbooklover
Deník průměrné zamilované blbky

Jezdili jste jako děti na tábory? Nebo jako vedoucí táborů?

JÚLIA MATULOVÁ - DENÍK PRŮMĚRNĚ ZAMILOVANÉ BLBKY

Žánr: young adult romantika
Nakladatelství: COOBOO
Počet stran: 229

Tuto knížku jsem četla v rámci #spoluprace s @humbook. A já moc děkuji za příležitost si ji přečíst.

Od knížky jsem od začátku nečekala nic extra, to se přiznám, ale tak nějak jsem doufala, že dostanu milou, i když třeba naivní letní oddechovku, která se odehrává v božím prostředí. Léto, kemp, stany, tábor, prostě něco, co já naprosto miluju (teda na tábory jsem nikdy moc nejezdila, ale ten zbytek je prostě super).

Bohužel jsem ale nakonec dostala něco trochu jiného. Hlavní postava Sam mě od začátku dost štvala. Vzhledem k tomu, že jí bylo 20, chovala se celou dobu tak na třináct. Aspoň teda podle mě. No a hlavní mužská postava - Borec - no…ten byl vlastně celkem fajn, ale mám jeden dost důležitej problém. Já jsem prostě za celou dobu nepochopila, jak teda vlastně vypadá. Chyběl mi jednoznačný popis jeho vzhledu, já jsem prostě nevěděla, jak si jeho postavu představit.

Knížka je psaná formou deníku, s konverzacemi mezi Sam a jejími kamarádkami, takže se díky tomu čte fakt rychle. Něco přes 200 stran jsem přečetla během dvou odpolední.

Nečekejte, že v příběhu najdete něco převratného. Od začátku tak nějak víme, jak to dopadne. Jediné co zjišťujeme a nakonec se stejně nedozvíme, jak to je, je orientace Sam. Od začátku neví, jestli je na holky nebo na kluky, já chápu, že to byl zřejmě pokus o to, zkusit lidem přiblížit okolnosti toho, když se člověk hledá. Tady mi to ale zkrátka přišlo popsané dost nešťastně. Na to může mít ale samozřejmě každý svůj názor ️.

Já každopádně ještě jednou děkuji za poskytnutí knížky k recenzi. Pokud ji bude číst někdo v mladším věku než jsem já, věřím, že by určitě bavila. Já jsem na ni už asi moc stará.

2,5/5⭐️

#juliamatulova #denikprumernezamilovaneblbky #bookstagram #book #booklover #books #bookreview #spoluprace #humbookblogeri #humbook #knihomol #knihomolka #ctenijefajn #ctu #ctes #cteme


Deník průměrné zamilované blbky Deník průměrné zamilované blbky Júlia Matulová

Jak uvařit pro padesát lidí, když vůbec neumíte vařit? To je otázka. Takže si to shrneme. Neumím vařit, ale mám na starosti celou kuchyň a v jídelně čeká padesát hladových krků. Netuším, jak jsem se sem dostala, ale očividně se... více


Komentáře (0)

Přidat komentář