Další skvělá kniha od Aleše Novotného

recenze

To přichází děsy (2022) 4 z 5 / Bookexpresss
To přichází děsy

Od Aleše jsem v minulosti už četla knížku Zvěsti a povídku ve sbírce Nejkrásnější dárek, a vše bylo skvělé počtení, moc se mi líbí styl jeho psaní, proto jsem se rozhodla pustit i do této novinky.

V knize se střídají kapitoly z minulosti a přítomnosti a vystupuje zde opravdu dost postav. Abych řekla pravdu tak mi nějakou chvíli trvalo než jsem se v nich vyznala, občas jsem se musela o kapitolu vrátit, abych si nějak připomněla kdo je kdo (ale na začátku knížky je vypsaný seznam všech postav, ten mi taky dost pomohl). Druhá půlka knížky se mi proto líbila víc, protože tam bylo víc akce a když už jsem si zapamatovala všechny souvislosti mezi postavami, příběh jsem si užívala a prožívala víc. Samotný děj byl už od první stránky děsivý a z finálního rozuzlení jsem měla husí kůži. Večer po dočtení jsem nemohla usnout :Dd. Takový konec jsem fakt nečekala!

Knížku i přes pár mých poznámek moc doporučuju, díky krátkým kapitolám a napínavému stylu psaní ji přečtete hned, ale příběh ve vás ještě dlouho zůstane :)).

> spolupráce s Albatrosmedia <

postavy:
Tomáš - Jáchym - David - Kristián
Simon - Daniel - Radovan
Sebastian - Gustav - Bartoloměj
Klára - Nikola - Sofie - Tereza


To přichází děsy To přichází děsy Aleš Novotný

Lidé udělají cokoliv, aby zachránili sebe nebo své milované. Píše se rok 1996. Simon Haspekl se po sebevraždě svého otce stává obětí dlouhodobé a kruté šikany. O dvacet let později je nalezeno tělo mladého muže… a touto smrtí ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář