Cesta za štěstím - letní oddechovka

recenze

Cesta za štěstím (2022) 3 z 5 / ŽanetH.
Cesta za štěstím

3,3⭐️/5⭐️
Cesta za štěstím

Nejprve bych chtěla poděkovat @humbook že jsem si mohla e-knihu přečíst v rámci #humbookblogeri . #spoluprace

Za mě je to moc hezký příběh, i když spíše pro mladší čtenáře (cca 16-20 let). Líbilo se mi prostředí ve kterém se příběh odehrává. Nechybělo knihkupectví, ostrov s majakem a focení. Přátelství, láska, rošťáctví a trable v rodině.

Kniha se četla skvěle, ale děj mě začal bavit až tak od poloviny. Možná by byly fajn kratší kapitoly nebo potom aspoň pár stránek z pohledu Luckyho.
Od autorky jsem četla zatím jen Kudy ke hvězdám a to bylo o dost lepší . Možná i díky tomuto srovnání je mé hodnocení průměr. Ale obálka je opět dokonalá!!!

Lucky je takový bad boy a dobrými známkami a motorkou!. A Josie - fotografka cedulí, cestuje s mámou od města k městu. Až se znovu ocitnou - ve svém rodném městě. Trable na sebe nenechají dlouho čekat, ale dočkáme se i romantické linky .
(V knize mi trochu vadilo pojmenovaní "fotocvoku").
Myslím, že kdyby kniha byla zfilmovaná, líbilo by se mi to .

• ,,..protože jak bych mohla zalepit prasklý balonek, když do něj pořád děláš další díry?“


Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Myslela si, že ho zná… ale teď je všechno jinak. Začínající fotografka Josie strávila polovinu života tím, že se s mámou stěhovaly z jednoho města do druhého. Když se vrátí po dlouhých letech do svého rodiště, historického měst... více


Komentáře (0)

Přidat komentář

ŽanetH.

ŽanetH. také napsal

Mráz (I.) Mráz (I.)