Cesta za štěstím

recenze

Cesta za štěstím (2022) 4 z 5 / Anette.books
Cesta za štěstím

Autor: Jenn Bennett
Počet stran: 328 (ekniha)
Hodnocení: 4/5*
Doporučený věk: 14+
Předem děkuji moc @humbook, že mi v rámci #humbookblogeri byla poskytnuta elektronická verze této knihy️.

Noo… a mám to za sebou
Musím říct, že to bylo pro mě velké příjemné překvapení. Takovou letní oddechovku jsem hledala opravdu dlouho. O autorce jsem slyšela ze všech koutů a asi jsem nečetla jedinou špatnou recenzi, naprosto to chapu! Ten styl psaní je absolutně bombový!!!
Mělo to extrémní summer vibe s tématikou lodí a focení.

Josie se s mámou stěhují křížem krážem po celých státech a nedaří se jim nikde usadit a tak se dočasně nastěhují k babičce, která právě cestuje, takže doma není. S babičkou má Josiina máma napjaté vztah a tak proto jsou tam jen dočasně.
Její rodina vlastní knihkupectví ve kterém musí Josie vypomáhat. Jednoho dne tam potká svého nejlepšího přítele z dětství Luckyho, ten se knih v šak chová odměřeně, ale i přesto jí pak pomůže z nejhoršího.

Hlavní hrdinka Josie mě sice trošku štvala, ale Lucky byl opravdu skvělý klasicky badboy, který nakonec až takový padouch samozřejmě nebyl… chápeme.

Tahle knížka mě taky vyvedla ze čtecí krize, která mi už ťukala na okno, takže jsem jedině ráda.
Také se mi líbilo jak autorka zpracovala ty těžší témata, která se v knize objevily.

Tahle kniha splnila opravdu vše co jsem od ní žádala, takže jsem si proto z knihovny půjčila Na jedné vlně od stejné autorky, doufám, že se mi bude taky tak líbit.
Jinak ty obalky???? -MILUJU-
4/5* a velké doporučení️


Cesta za štěstím Cesta za štěstím Jenn Bennett

Myslela si, že ho zná… ale teď je všechno jinak. Začínající fotografka Josie strávila polovinu života tím, že se s mámou stěhovaly z jednoho města do druhého. Když se vrátí po dlouhých letech do svého rodiště, historického měst... více


Komentáře (0)

Přidat komentář