Bodyguardka

recenze

Bodyguardka (2024) 4 z 5 / Knihomolka97
Bodyguardka

Reading copy mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.

Bodyguardka stoprocentně na první pohled zaujme svou krásnou pestrou obálkou. Jedná se o romantickou komedii, při které se nejde nesmát, zároveň však nechybí i vážnější témata.

Hlavní hrdinka Hanna Brooksová se živí jako bodyguardka, i když by to do ní na první pohled nikdo neřekl. Když si ji najme hollywoodský sexsymbol Jack Stapleton, aby ho ochránila před šílenou stalkerkou, musí proniknout do Jackova soukromí a na ranči jeho rodičů předstírat, že je jeho přítelkyní. Fake dating neboli předstíraný vztah mě v romantických knihách dříve moc nebral, nicméně se postupně začíná dostávat do popředí mých oblíbených témat! A tady navíc v kombinaci se slow-burn linkou.

Hanna je sympatická, drobná a tak trochu neřízená střela, která by nejradši neustále pracovala. Zcela upřímně na mě ale ta agentura pro ochranu lidí působila jakoby amatérsky, ani Hanně jsem v její schopnosti přílišnou důvěru neměla, i když nejednou dokázala opak. Je potřeba to brát opravdu jako komedii, kdy i nebezpečná situace působí vlastně docela komicky.

Romantická linka je milá, plyne moc hezky, přirozeně a vy jen čekáte na TEN okamžik. Jacka si nejde nezamilovat, je to zkrátka božan. V životě to nemá jednoduché a snaží se prát se svými démony.

Knihu určitě doporučuji, dobrá zábava je zaručena!


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Hanna Brooksová rozhodně nevypadá jako někdo, kdo dokáže zlikvidovat protivníka propiskou nebo vývrtkou na víno. Pod maskou nenápadné holky z Texasu se však skrývá profesionální bodyguardka, která kvůli hollywoodskému sexsymbolu J... více


Komentáře (0)

Přidat komentář