Agitka za GMO, očkování a LED osvětlení

recenze

Konec stárnutí - Proč stárneme a proč už nemusíme (2020) 1 z 5 / lenka2053
Konec stárnutí - Proč stárneme a proč už nemusíme

Velké zklamání. Čekala jsem tipy k biohackingu, komplexní informace a souvislosti podložené moderní vědou. Nakonec se z toho vyklubala agitka za GMO potraviny, vyšší financování oboru, apel k samospásnému očkování a oslava LED osvětlení. To vše s důrazem a sáhodlouhým tlakem na etiku a morálnost.

Zaráží mě s jakou kadencí prosazuje zmíněné oblasti, je přesvědčen o jejich čisté prospěšnosti a odsuzuje "bio-etiky" a lidi s pochybnostmi.
V 50. letech nás taky přesvědčovali, že kouření je zdraví prospěšné a běžnou praxí byla lobotomie a elektrošoky. Skandály kolem falšování dat od pharma firem jsou alarmující, prokázané úplatky vědcům, lékařům na nejprestižnějších univerzitách jsou běžnou praxí. Skandály a lži kolem očkování, účinnosti vakcín, opět falšování dat.. V porovnáním co se prokazatelně stalo v minulosti, mě autorům tlak na etiku a morálnost (byť navlečen v líbivém kabátku) silně irituje.

Současně čtu knihu Tajnosti a lži od Gordona, kde popisuje, jak CIA dělala pokusy nejen na vlastních civilistech během studené války a vyvíjela chem. zbraně. Je to krásný kontrast ke knize.

Jednoznačně se mi nelíbí, že se nevěnuje pouze svému objevu, ale prosazuje a silně apeluje na GMO, LED - cirkadiánní vlivy asi nezná a to očkování.


Konec stárnutí - Proč stárneme a proč už nemusíme Konec stárnutí - Proč stárneme a proč už nemusíme David Sinclair

Říká se, že stáří je přirozené a jeho následky neodvratitelné. Říká se, že poslední desetiletí života jsme odsouzeni trpět nemocemi. Kdo by chtěl žít do sta let, když nás čeká jen bolestné přežívání a žádná zábava? David Sinclair ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář