Ach, vy dívky mládím zmítané

recenze

Ach, vy dívky mládím zmítané 1 (2023) 5 z 5 / EvikU.
Ach, vy dívky mládím zmítané 1

Dočetla jsem tuto mangu a potřebuji další, druhý díl, ale on ještě nevyšel. Mám chuť ji číst znovu od začátku. Ty kresby jsou návykové. Ale já jsem v téhle hltala i děj. 

Skvěle vystihnuté chování mladých lidí. Jejich otázky ohledně sexu, dospívání, emoce na každém kroku. Tápání a to vše s vtipem  a grácií. Smějí se a nevědí čemu, touží po milování a zároveň mají strach. Ve svých starých kamarádech hledají to malé dítě, které znali

Troufám si říct, že nejeden teenager se v komiksu najde. Ba i já jsem se v něm našla a vzpomněla si na své dospívání. V tomto věku jsou tak zranitelnýurčitě mohu doporučit, hlavně náctiletým ukáže manga, že to co prožívají, prožívají i ostatní. A že i ti s velkýma řečma okolo nejsou žádní machři, ale je to mnohdy jenom póza.

Konec se mi moc líbil. Pocity, které si Kazuso uvědomí k Izumovi. Jediný, co mi v těch mangách dělá problém, jsou jména. Také vám přijdou všechna japonská jména tak podobná? 

Takže tato manga řeší sex (eseiks) a knihy. Čtenářský klub, hodnocení knih, vždy když je kniha o knihách, tak mě zaujme.


Ach, vy dívky mládím zmítané 1 Ach, vy dívky mládím zmítané 1 Mari Okada

Věnuj mi své poprvé. Kazusa je společně se svými kamarádkami členkou literárního klubu. Když jednoho dne probírají, co všechno by chtěly vyzkoušet před smrtí, jedna z nich nadhodí... „sex“. Od té doby na tohle téma narážejí na ka... více


Komentáře (0)

Přidat komentář