3. díl

recenze

Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář (2022) 4 z 5 / insta.kniha
Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář

S touto knihou se můžete dokonale ponořit do světa kouzelníků a zažít pokračování Fantastických zvířat zcela novým způsobem.


Už po pár stránkách se mi v hlavě spustilo kino a já se ponořila do kouzelně dobrodružného příběhu, který mě naprosto okouzlil a opravdu nabudil. Sympatické na této knize jsou scénáře i citáty herců a filmového štábu, stejně jako zdařilé předlohy k jednotlivým scénám či filmové rekvizity. Právě prostřednictvím ilustrací a předloh je čtenář vtažen do známého kouzelnického světa, který lze jen s těžkým srdcem na konci knihy opět opustit.

Suma sumárum, při čtení máte pocit, kolik práce je s tím i v těch nejmenších detailech. Vybrané ilustrace a návrhy jsou zvláštní pozorností pro obdivovatele skvělého grafického designu. Tato kniha má okouzlující příběh, který čeká na přečtení a prožití. Nabídne svět, do kterého jsem se jako mudla znovu a znovu vrhla plná nadšení.

Samotný scénář se čte plynule a rychle a právě zde jsem si všiml, jak mnoho malých a krásných detailů se ve filmu snadno přehlédne. Ať už jde o logo železniční společnosti nebo jízdenku – přesně tyto nádherné návrhy dělají film a kouzelnický svět jedinečnými.
Úplně jsem se do této nádherné knihy zamilovala a mohu ji každému jen doporučit.


Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Joanne Rowling

Oficiální scénář k filmovému hitu ze světa Harryho Pottera. Profesor Albus Brumbál ví, že mocný černokněžník Grindelwald chce ovládnout kouzelnický svět. A protože ho nemůže zastavit sám, vyšle magizoologa Mloka Scamandera, tým... více


Komentáře (0)

Přidat komentář