Garfield přibývá na váze přehled

Garfield přibývá na váze https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/245725/bmid_garfield-pribyva-na-vaze-245725.jpg 5 109 109

Garfield série

< 1. díl >

Zabarikádujte ledničku, zavřete sušenky do sejfu, povolejte na ochranu svého psa lidovou milici - přichází Garfield! Arogantní, agresivní, sobecký, sadistický, líný, nenažraný, cynický a filozofický kocour se značně zkresleným pohledem na osobní vlastnictví. Stripy z 23.1.1979 až 26.8.1979.

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Garfield: Gains Weight , 1997


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Garfield přibývá na váze. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Kuža007
07.03.2023 4 z 5

Garfield je zkrátka Garfield. Byť v těchto prvních dílech to ještě není úplně ten, kterého známe asi všichni, tady trochu krutější a drzejší. Kresby Jima Davise jsou zde zatím ještě ty jeho rané. Přesto super. Nejlepší stripy:
"Jon: Ach jo... Nevím, která košile se mi víc hodí ke kalhotám. - Jon: Lymane, mohl bys mi na něco říci svůj názor?, Lyman: Jistě - Lyman: (přichází jak hastroš) Co pro tebe můžu udělat?, Jon: Už nic., Garfield: Fešák Hubert osobně."
"(Garfield zezadu praští Jona a schová se, na scéně zůstává Pooky) - Jon: (otáčí se) Hej ty! Vrať se a bojuj jako plyšový medvídek! - Jon: Co to povídám?"
"(Jon se zamilované dívá na Lízu) - Jon: (do jejího stetoskopu) Řekněte mi doktorko, co doporučujete zvířeti, které šílí láskou? - Líza: Obvykle předepisuju kastraci. (Jon dostává vyděšený výraz ve tváři)"

los
13.12.2022 5 z 5

pro Garfielda mám slabost, tolik se v něm poznávám... nedávno jsem dokonce našel doma zahrabaný starý sešit, do něj jsem si vlepoval stripy vystřihané v 90. letech z novin a časopisů


Pítrs85
28.04.2022 4 z 5

První Garfield (vím, vyšlo i nulté číslo, ale tohle je prostě I.díl a bodka), kresba ještě neučesaná, Garfield ještě zlomyslnější, i Jon je takový jízlivější, zkrátka celé je to takové až "undergroundové" (v Garfieldově universu). A to se Pítrsovi líbí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Garfield přibývá na váze v seznamech

v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených8x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x