Soumrak

Povídka od: Heather Graham Pozzessere
Z knihy: Vetřelci - Hon na brouky


Angela Hallová dobrovolně odešla do zapadlé poklidné kolonie v jiné galaxii, ale jak se zdá, vetřelčí minulost ji dostihne i tady.

Originální název:

Darkness Falls


Rok vydání originálu: 2017

Komentáře (3)

Přidat komentář

Rawar
07.01.2019 3 z 5

13: Soumrak – Heather Graham – Chudák holka se snaží uniknout před vetřelci na co možná nejvzdálenější místo v galaxii avšak osud s ní má jiné úmysly. Nebylo to špatné a dočkali jsme se xenomorfů i když poněkud jiných než jsme zvyklý. 3/5

Lenka.Vílka
20.09.2018 1 z 5

Začne to jako jeden z horších dílů Hvězdné brány. "Ale já už jsem z toho venku...ale madam, z nás si máte sednout na zadek! Ne nám odmlouvat...a bla bla bla." Načež děj jde, je tam akce a na konci jsem si řekla, že to i jako jeden z horších dílů Hvězdné brány skončilo. Vnitřní pochody (nebo co to bylo) hrdinky na přes držku, to šlo mimo mě. Za snahu jedna hvězda.


Terva
16.04.2018 2 z 5

Tohle mohla být dobrá povídka. Strašně mě vadilo takové to podivné přeskakování, kdy si hlavní hrdinka hraje na divnou jasnovidku. A celkově je to trochu zmatené a nepřehledné.

Malá ochutnávka:
Nikdy nezapomenu na Planetu 8 v Star Magnolia v Mléčné dráze. Tam jsme narazili na xenomorfy, kteří pro své zrození využili dračí plazy. Ti tvorové rozsápali členy mé jednotky na cucky a jednoho po druhém sežrali zaživa......

Ani pointa mě nějak moc neoslovila a tak je to pouze lehce podprůměrný příběh.

Citát: Vy jste ty výkřiky neslyšela?!?!