Příliš dlouhá swingers party

Povídka od: František Kotleta (pseudonym)
Z knihy: Temné časy, Příliš dlouhá swingers party


Skupina pražských soukromých detektivů vyšetřuje brutální vraždu ženy, která pořádala sexuální swingers párty. Jedna taková párty se jí stala osudnou. Najdou detektivové sukubu, která v převtělení toto zlo spáchala?

Originální název:

Příliš dlouhá swingers party


Rok vydání originálu: 2011

Komentáře (7)

Přidat komentář

Vera Silent
13.07.2019 4 z 5

Na erotickou povidku fakt dobry. Je tam plno rajcovnich scen. Ovsem z literarniho hlediska je to predvidatelne, mene zajimave a napinave.

Teron
11.01.2019 3 z 5

Úvodní pohovor je fajn, pak už je to takový standard a konec je hrozně useklej, tam jsem tak nějak čekal ještě stránku dvě a ne jednu větu.


Lenka.Vílka
12.03.2018 5 z 5

Tak tohle byl jinej materiál než první povídka. Vzhledem k mrtvole, jak a při čem se to stalo, je jasný, co je naše démonická rajda zač. Bavilo mě, že nejdřív je klasická detektivní práce (no klasické, vzhledem k postupu vyšetřování a sbírání informací...) a tahle část je neskutečně vtipná. Možná proto jsem měla s Božím tangem problém. Protože kluci nebyli ještě sehraný. Takže po nasbírání důkazů je čas na vyšetřování v terénu (teda je čas na spoustu sexu, chtěla jsem napsat původně...asi autokorekce, či co) a možná i zabití naší sukuby. Jestli to stihnou mezi čísly a neumřou mezi stehny nějaké svůdné rostěnky...

("Máme přepadnout a znásilnit patnáct ženských a čekat, jestli nás potom, co si ho strčíme zpátky do trenek, nebude chtít sežrat?...Patnáct ne. Stačí čtyři. Nejspíš...")

heavy66
07.01.2017 5 z 5

Sexuální démon na swingers párty - páni, to je teda jízda! Naštěstí Tomášovi neukousl nádobíčko! Co by chudák dělal v dalších povídkách?

Claudius
07.08.2016 4 z 5

Povídka přímo prošpikovaná v podstatě jen sexem, jak je u pana Kotlety ostatně dobrým zvykem. Zápletka se sukubou v tom všem trochu ustupuje do pozadí, ale prostředí swingers party je každopádně neotřelé.

Terva
01.07.2015 5 z 5

Komentář ke knize Temné časy od Martina Fajkuse - Tahle povídka se sem skoro nehodí. Ano je tu sukuba, ale je to plné sexu a brutality. 60%

Terva
20.04.2015 5 z 5

Komentář ke knize Příliš dlouhá swingers párty - Dle mého prostě nejlepší povídka z knihy. 100%