Noční lovy

Povídka od: Petra Neomillnerová
Z knihy: Zaklínačka Lota, Klenoty české fantasy


Třináctiletá Lota chce ochránit Torgeho, svého spolužáka v zaklínačské škole, před krutostí a zneužíváním ze strany učitele Kurta.

Originální název:

Noční lovy


Rok vydání originálu: 2009

Komentáře (4)

Přidat komentář

kilometr
21.07.2016 odpad!

Nemůžu této autorce přijít na chuť a po pravdě,její díla jsou i pod úrovní psí kundy.Jak se tahle povídka mohla dostat do Klenotů české fantasy,netuším.Možná,že spolu šukali. 0%.

Claudius
11.05.2016 5 z 5

Tak vedle tohohle vypadá staré dobré Caer Morhen jako přátelské místo. Sapkowského zaklínači nejsou až takové smažky, a Ciri tu měla zázemí bez toho, aby měla strach, že ji někdo v noci navštíví. Ovšem je jasné, že tohle je opravdu o něčem jiném. Rozhodně se těším, jak se bude Lota dal vyvíjet, když už víme, co se stane, když ji někdo "dělá do kluka".


cori
28.07.2014 3 z 5

Drsný příběh s drsnými hrdiny, kteří nedávají najevo své slabosti. Až příliš mnoho sexu.

yerry
16.02.2014 5 z 5

Voľne nadväzujúci príbeh na ten úvodný, len s tým, že autorka prenáša dej do obdobia kedy má Lota (potomok pobehlice a temného elfa) už trinásť rokov. Niečo pre odrastenejšie detváky, povedal som si. Možno aj, skôr však nie. Nie je to žiadny literárny útvar, ktorému by hrozilo povinné čítanie :D

Násilie, znásilňovanie všakovakého druhu, zneužívanie análnych otvorov, grupák, sex klasický, drogy, súboje aj temná mágia. Toto všetko na pozadí Lotinho príbehu. Dočítal som, pozrel na hodinky a zistil… že sú 4 hodiny ráno, sakra!!!