Největší talent

Povídka od: * antologie , Štěpánka Horáková
Z knihy: Na neVěčné časy


Každý z nás je něčím výjimečný. David navíc žije ve světě, kde svatbou automaticky získáte největší talent toho druhého. Otázkou je, jak najít tu pravou.

Rok vydání originálu: 2024

Komentáře (4)

Přidat komentář

B.kaspik
21.03.2024 2 z 5

Za mě bohužel nejslabší povídka. Skvělý nápad. Ano to bylo něco! Ale ten text se nečetl moc dobře. Přijde mi, že autorka moc tlačila na pilu. Nevím jak to popsat, ale bylo to strašně utažené, vůbec v tom vyprávění nebyla lehkost. Místo abych si užívala trampoty hlavního hrdiny, přišlo mi, že každá věta se tak brousila k dokonalosti až se přebrousila. A pak to všechno bylo jednotné, žádný rozdíl mezi postavami a jejich mluvou. Takže takové uniformní. Ale jak píši, nápad naprosto dokonalý a pokud se k němu autorka někdy vrátí a mezitím třeba vytříbí svůj styl, ráda si to přečtu.

Bety.Černická
11.03.2024 3 z 5

Nápad na povídku skvělý, ale chtělo by to větší propracovanost.


Textařka
15.02.2024 4 z 5

Skvělá první povídka knihy (teda pokud čtete první světlou část). Nápad na výměnu největších talentů mi přišel skvělý a myslím si, že by ho autorka měla rozpracovat v nějakém delším díle. Určitě by si to zasloužil. Takto na kratším prostoru mi bohužel přišlo, že postavy nedostaly dostatečný prostor a některé jejich motivace pro mě byly nesrozumitelné. I přesto ale jako celek rozhodně skvělá povídka, která zaujme a zaslouží si pozornost.

Maud22
15.02.2024 5 z 5

Výborný nápad, jak cíleně zlepšit své možnosti! Seznamkový byznys, který nejde primárně po majetkovém bonusu v případě sňatků! Jsou to pořád sňatky z rozumu, ale pro jinou komoditu. Fakt super!