Dokud nás smrt nerozdělí

Povídka od: Louise Simonson
Z knihy: Zrození Venoma


Scénář: Louise Simonsonová Kresba: Greg LaRocque Barvy: George Roussos

Mimozemská entita Venom je osvobozena ze svého vězení z domu Fantastické čtyřky. A opět si najde Spider-Mana.

Originální název:

Web of Spider-Man #1


Rok vydání originálu: 1984

Komentáře (2)

Přidat komentář

Ivan Kučera
26.03.2021 3 z 5

Peter si myslel, že sa vďaka FF4 úspešne zbavil svojho symbionta, ale niečo sa mu nepozdáva. A skutočne, čierna mimozemská entita (s pomocou niekoho záhadného) unikla zo sídla Fantastickej štvorky a vybrala sa za svojím obľúbeným hostiteľom. Na konci sa ukáže, že skutočne nejde o parazitický, ale symbiotický vzťah, nakoľko vďaka Venomovi niečo získal nielen Peter, ale aj samotný Venom. Akurát tá Venomova slabosť... no neviem... takže vždy, keď zase zaútočí, proste stačí vyhľadať najbližší zvon?

Terva
16.08.2020 3 z 5

Nepanikař.
Zachovej klid.
Promysli to,
vyhodnoť situaci
...bývám chytřejší.

Taková meziherní jednohubka. Černý mimozemský oblek Venom opět pod drobnohledem. Zjistíme tu, že je tak nějak spojen se Spider-Manem. Pointa příběhu mě celkem překvapila a upřímně, nějak jsem to nepobral. Myslel jsem, že Venom bude Spide-Manův protivník a on se zachoval nějak jinak. Co se to děje?

Malá ochutnávka:
Musel´s mi za každou cenu zabránit dostat se do Baxter Bulding. I když to znamenalo odhalit svou identitu. Tak abys věděl, ty mimozemský slizáku – jdeme za Reedem, ať se ti to líbí nebo ne!

Příběh Louise Simonsové je zvláštní a překvapující. Kresba je klasická a naopak nepřekvapující. Jen možná mohl být kostým bez Spider-Mana trochu víc 3D. Takhle vypadá dost na plocho. Barvy normál, tak že taky nic nového pod sluncem

Citát: Hezký pokus, mimozemšťane, ale nemáš šanci....