"; všechny žánry Historie Hobby Kuchařky Literatura česká Literatura naučná Literatura světová Osobní rozvoj a styl Pro děti a mládež Učebnice a slovníky
nejnověji zařazené nejvyšší hodnocení (celkové) nejnižší hodnocení (celkové) nejvyšší hodnocení uživatele nejnižší hodnocení uživatele A-Z (název knihy) Z-A (název knihy) rok vydání (sestupně) rok vydání (vzestupně) rok vydání originálu (sestupně) rok vydání originálu (vzestupně)
Pochutnejte si bez masa aneb tak vařil Zarathustra 2000, Jiří Pánek
Kuchařská škola Marie B. Svobodové 2017, Marie B. Svobodová
Umění francouzské kuchyně 2014, Julia Child
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku 2011, Magdalena Beranová
Dita P. Dětem 2019, Dita Pecháčková
Česká strava lidová 1945, Marie Úlehlová-Tilschová
Velká medvědí kuchařka 2021, kolektiv autorů
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně 1953, Joza Břízová
Mazi - Řecká kuchyně 2019, Christina Mouratoglou
Klasická italská kuchyně 1992, Marcella Hazan
Krkonošská kuchařka 2021, Danka Šárková
Krkonošská kuchařka 1991, Jiří Marhold
Československé cukrářství svazek 1. 1946, Bohumil Hlavsa
Velká knedlíková kuchařka: Veletucet knedlíků v české kuchyni 2020, Jana Florentýna Zatloukalová
Nejbarevnější kuchařka 2017, Kamu (p)
Řecká kuchyně 2007, Enkhuizen Minkowski
Domácí řecká kuchyně 2017, Veronika Hájková
Remoska v moderní kuchyni 2012, Iva Trhoňová
Vaříme v remosce 2009, Karina Havlů