P.S. Stále Tě miluju

P.S. Stále Tě miluju https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284294/bmid_p-s-stale-te-miluju-KpP-284294.png 4 1014 196

Lara Jean nečekala, že se doopravdy zamiluje do Petera. Vždyť jen předstírali, že spolu chodí. Ale v jednu chvíli oba předstírat přestali a najednou je Lara Jean zmatenější než kdy dřív a neví co dělat. A pak se do jejího života vrátí kluk, co se jí dříve líbil, a spolu s ním i to, co k němu cítila. Je možné, aby byla holka zamilovaná do dvou kluků najednou? Půvabné pokračování knihy Všem klukům, které jsem milovala ukazuje, že láska není nikdy jednoduchá, ale že možná to ji činí tak úžasnou.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

P.S. I Still Love You , 2015


více info...

Sixtinka144
Sixtinka144
03.01.2024 5 z 5

Druhý díl série Všem klukům, které jsem milovala jsem přečetla stejně rychle, jako první díl. Hlavní hrdinové se trochu posunou ve svém vztahu, což se mi moc líbí. Autorka umí skvěle psát, tudíž máte opravdu pocit, že jste něco podobného ve svých mladých letech prožili, všichni známe zlomená srdíčka a nové lásky. Jsem ráda, že autorka dala prostor i jiným klukům, kterým Lara Jean napsala dopisy a tak zde udělala takový menší milostný trojúhelník, který já teda normálně moc nemusím, ale zde byl opravdu jen lehoučce a decentně naznačen. Celkově je tento díl stejně dobrý jako ten předešlý, krátké kapitoly ce čtou skvěle a určitě ho mohu doporučit.

BellaBernasconi
BellaBernasconi
23.12.2023 3 z 5

Filmy jsou v tomto případě asi lepší než knihy. Je to fajn příběh, něco jednoduchého a nenáročného, co vás vytáhne ze čtecí krize, ale zároveň to je takové trochu o ničem. Bohužel bych v tuto chvíli doporučila spíše kouknout na film a neprosedět několik hodin až dní nad tímto.


Dortíkomilka
Dortíkomilka
20.10.2023 5 z 5

Super knížka, řekla bych, že lepší než první díl. Doporučuji také film.

Tialexa
Tialexa
02.10.2023 5 z 5

Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, ale jako knížka mi to prostě nesedlo, ne a ne se začíst

Ellienkaa
Ellienkaa
27.08.2023 3 z 5

Já se omlouvám, ale potom co první díl měl otevřený konec, koupila jsem si druhý díl. Toho tak lituju. Každou stránku jsem se musela přemlouvat ať pokračuju. Bylo to doost protahováný, na nikoho jsem ani tak nezměnila názor jako v prvním díle. Třeba je to tím, že kniha už není pro mě.

Vlci.Sestra
Vlci.Sestra
28.06.2023 4 z 5

(SPOILER) Můžu říct, že první díl se mi líbil mnohem víc, i když na sebe obě knihy tak těsně navazují, ale určitě to nebylo tím, že by v druhém dílu chybělo nějaké napětí. Dozvěděli jsme se nová tajemství, která nám otevřela oči a více soucítili s ostatními.
Jenom já bych byla rozhodně tým John.

iveta0549
iveta0549
28.09.2022 2 z 5

Kniha pro mě to nebyla. Viděla jsem všechny tři filmy má Netflixu a je to snad poprvé, co řeknu, že film je lepší. Třetí díl si přečtu, protože ho mám doma, tak tomu dám ještě šanci. Kdyby tam občas nezmínili, že Lara Jean má 16 let, tak bych si myslela, že je to malá holka, podle chování.

Katka_Malfoy
Katka_Malfoy
09.08.2022 2 z 5

Jako, napadá autorku něco jiného než že se dají dohromady, bla bla bla story a rozejdou se a zase se dají DOOPRAVDY dohromady? Ztráta času, kdyby aspoň byla s Johnnem... Ne. Třetí díl asi nedám

Štěpánka_010
Štěpánka_010
17.07.2022 4 z 5

Asi před půl rokem jsem četla první díl, druhý se nese v podstatě ve stejném duchu. Jinak celkem oddechové a nenáročné čtení. Občas byla pomalost děje až nudná, avšak stále to je jednoznačně jedna z těch vydařenějších knih pro dívky.

Booky84
Booky84
02.07.2022 5 z 5

Pohodová a lehce čtivá kniha, která je vhodná pro všechny romantické duše nebo jen na chvilkové vypnutí od starostí.

Doomiiniikaa
Doomiiniikaa
22.05.2022 5 z 5

Milé čtení, není nijak náročné ale hezké

Erika017
Erika017
31.03.2022 4 z 5

Mě se to líbilo, takový příjemný dívčí příběh, který se dobře četl. Doporučuji

(Musím taky zmínit původní obálky, abych pravdu řekla, líbí se mi o dost víc, než ty filmové, ale to je věc názoru.)

Sofča28
Sofča28
06.03.2022 5 z 5

Stejně skvělé jako první díl!

Tewi
Tewi
19.01.2022 odpad!

Ne... prostě NE. Filmy na Netflixu jsou skvělé, ale ty knihy... řekněme že něco takhle blbého a infantilního jsem už dloooouho nečetla. Beru na vědomí, že nejsem úplně cílovka, ale znám mnoho takových knih, které jsou mnohem čtivější, napínavější a přitom neřeší nic jiného, než strasti puberťáků. Lara Jean je protivná ufňukaná slepice, Peter je štěně v lidský podobě, co za Larou neustále běhá a vrtí ocáskem a o Margot s Joshem je škoda mluvit... jediné dvě postavy, díky kterým jsem to peklo dočetla do konce byly Chris a Kitty. :/

Sarah11
Sarah11
07.11.2021 4 z 5

Druhý díl je opět čtivý, svižný, je tu spousta vtipných situací a dialogů, zkrátka Lara Jean, jak ji známe z prvního dílu. V poslední třetině mi to ale už přišlo trochu repetitivní a na to, že se tam něco řeší tři čtvrtě knihy, se to vyřeší hrozně jednoduše a lehce. Ale možná to byl účel - někdy si stačí jen pořádně promluvit a problémy jsou rázem vyřešeny. Těším se na poslední díl.

Ana72154
Ana72154
03.11.2021 5 z 5

Velmi rychle jsem se do knihy začetla. Jsem zvědavá, jak to bude s Larou Jean, Peterem, Genevieve atd.

jitka_dankova
jitka_dankova
21.10.2021 odpad!

(SPOILER) Knihu (celou sérii) jsem zkusila přečíst kvůli čtenářské výzvě, viděla jsem i film. Velmi mne ale zklamala. V knize se nic neděje, je to jen takový strohý scénář pro film. Hlavní hrdinka se chová nedospěle (vůbec ne věk, který je jí tam "přidělen"), naivně, hloupě a trapně. Samé lži a hlouposti. Námět s falešným chozením šel rozhodně zpracovat lépe, vztahy mezi sestrami taky. A to video? Přišlo mi šílené, jak blbě to tam celé řeší. Přeskakovala jsem řádky a stránky, abych to nějak dočetla a pořád čekala, jestli se rozjedou nějaké vnitřní pochody autorky, jestli trochu dospěje a ono nic. Romantická linka v podstatě mizivá, Lara mi tam přišla absolutně nezamilovaná a nic pořádně neprožívala. A konec celé série - každý na jiné vysoké škole a v tom věku a daleko od sebe? Vážně si myslí, že jim bude láska na dálku fungovat? Tohle měla raději ta autorka zpracovat, zajímalo by mne, jak by se s tím poprala. Za mne tedy i konec zklamáním. Nejsem cílovou skupinou, nicméně tato kniha by mne nebavila ani v době věku autorky.

Niu
Niu
02.10.2021 4 z 5

Odpočinkové pokračování prvního dílu s přímým navázáním. Za mne se mi líbil první díl víc. Některé řešení situací bylo takové divné. Gen je mrcha, to je jasné, ale že je Kitty taková potvůrka...? Petera jsem taky nechápala.

terakera
terakera
01.09.2021 4 z 5

Knihu jsem přečetla někdy na začátku roku 2019 takže si ji moc nepamatuju ale rozhodně byla lepší než film. V té době to byla jedna z mála knížek které mě opravdu nadchly a bavily. Můžu tady přepsat mů zápis ze čtenářského deníku kdy mi bylo 11 :D
''Myslím že druhý díl je mnohem lepší a napínavější. Jsem ráda že se Lj a Peter dali dohromady ale nechápu proč se Kavinsky nadále zajímá o Gen. Myslím si že Hanová přimíchala v dobrou dobu do děje Johnyho protože Lara při rozchodu nebyla smutná ani štastná (wtf tero). Byla bych moc ráda kdyby si její táta našel přítelkyni nebo začal chodit s paní Rothschildovou (idk jak se to píše nepřečtu to po sobě). Očekávám že v dalším díle se spolu lj a peter opět rozejdou každopádne s talentem Jenny Hanové čekám mnohem více. Kniha je psaná na vetší úrovni a byla hodně atraktivni (wtf co to melu, asi jsem nevědela co to znamená). Jsem zvědavá jak z toho ztvární film.''

Sixao
Sixao
25.08.2021 3 z 5

Druhý díl jsem zhltla stejně rychle jako ten první, ale líbil se mi o trochu míň. Peter na mě působil samolibě a Gen ho měla obtočeného kolem prstu. Lara Jean mu to dlouho tolerovala. Hodně sympatický mi byl John a čekala jsem trochu jiný konec.