Jak přesvědčit detektiva

Jak přesvědčit detektiva https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87403/rodina-stanislaski-j-87403.JPG 4 36 4

Rodina Stanislaski série

< 4. díl >

Policejní detektiv Alex Stanislaski rozhodně nemá pocit, že by vyhrál v loterii, když je nucen se postarat o poněkud zvláštní spisovatelku Bess McNeeovou. Ta si totiž vezme do hlavy, že prozkoumá život žen lehkých mravů v New Yorku téměř na vlastní kůži. A nevybere si k tomu právě tu nejvhodnější chvíli - ve městě totiž zrovna řádí nebezpečný šílenec, který těmto ženám usiluje o život velmi nevybíravým způsobem!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Convincing Alex , 1994


více info...

Přidat komentář

petraj30
07.07.2020

Tohle podle mě byla zatím nejhorší kniha této série. Vím že jdu proti proudu, ale předešlé díly se mi líbili víc.
Na Bess jsem si vypěstovala alergii. Hrozně mi vadila její vtíravost. Nechápu, jak mohla mít tolik přátel a obdivovatelů. A ty její vztahy, to byla kapitola taky sama o sobě.
Na zbytek přátelské a hlučné rodinky nemůžu nic říct.
Ten případ, který zrovna řešil Alex se mi moc líbil. Možná by si to zasloužilo mnohem více prostoru.
Kniha bohužel nebyla podle mých představ, ale ten krimi případ stál za to. Moc se těším na příběh Nicka, tak doufám, že nebudu zklamaná.

moudivlacek
30.12.2019 5 z 5

Alex je opravdový sympaťák, Bess může někomu připadat jako pořádná rozmazlená potvora, která v osobním životě neví, co vlastně chce a s muži si pohrává. Ale není to pravda, ta je trochu složitější. A tak si oba k sobě hledají cestu lásky a bohužel si i trochu (někdy víc) ubližují. A zase jim pomůže jen upřímnost a opravdovost lásky.
A rodina, která stojí v pozadí a je připravena vždy nabídnout pomocnou ruku.
Skvělé čtení.


jitka7
29.10.2018 5 z 5

Alexe jsem si oblíbila hned na začátku, ale Bess to byla jiná kapitola. Úžasná, lehká, skvělý humor, prostě třída. Pořád jsem se smála. Krásný příběh. Sice je to všechno trošku podobné, i když musím připsat autorce k dobru, že každý osud je trošku jiný, ale konce jsou podobné. Ale je to krásné oddechové a humorné čtení.

kika 13
03.03.2013 4 z 5

Pěkný románek taková oddychovka,ale sladká.