Naostro

Naostro https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96780/naostro-96780.jpg 3 15 4

Simone Kirsch série

< 2. díl

Simone Kirschová, soukromý detektiv, skončila se striptýzem a snaží se nešňupat kokain a držet se na správné straně zákona. Nikdy to však nevydrží moc dlouho. Najme si ji význačný bohatý advokát ke sledování své vzpurné dcery Tamary, která ohrožuje nejen otcovu pověst, ale také nadějnou sportovní kariéru bratra a jeho snoubenky - celebrit z vyšších vrstev s uměleckými sklony.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Jota
Originální název:

Rubdown , 2005


více info...

Přidat komentář

marcela3655
20.01.2024 4 z 5

Oddychová detektivka...Dobře se četla. ...Mě to celkem i bavilo....Dávám hvězdu navíc ,že to nenapsala spisovatelka ,ale "obyčejná žena"..

zapálenýčtenář
15.05.2022 1 z 5

Víc sexu , víc násilí , víc drog neznamená lepší kniha..
Nevím jak je to s jejím prodejem :o).
Simone zklamala, autorka také.
Čekala bych že se "obuje do jiných bot" než jsou ty taneční..
Že se konečně dozvím i něco jiného než jak velká je touha po sexu či závislost na něm.. a na alkoholu.


keri.H
03.08.2015

Četla jsem první díl, který jsem měla půjčený od kolegyně a přišlo mi to celkem zajímavý a jelikož měla i tento druhý díl, tak jsem si řekla, že ho zkusím. Avšak jsem tento díl ani nedočetla, přišlo mi to stejné jako předchozí díl a Simone mi byla ještě víc nesympatická, než v prvním díle. Chtěla jsem to zkusit, ale jelikož jsem to pár dnů vůbec neotevřela a měla jsem jinou na čtení, tak jsem to vzdala a nedočetla jsem.

psirena
19.04.2013 2 z 5

Vykreselní postav nemá hloubku, a nějak jsem se vůbec nemohla ztotožnit s hlavní hrdinkou, přišla mi jednoduchá, ne moc inteligentní, zbrklá. Nemá žádné kouzlo osobnosti. Kniha sice má spád, ale už na začátku je Vám jasné, kdo za tím stojí a musíte protrpět 300 stran, než na to přijde i Simone. Co se jejího osobního života týče, je to stejný zmatek jako při vyšetřování.
Případ je vyřešen jaksi náhodou, pomocí přátel, kteří jí zachrání zadek. Umí takhle holka vůbec něco, kromě toho, že se dřív svlékala za peníze?

Autorovy další knížky

Leigh Redhead
australská, 1971
2008  76%Peepshow
2008  67%Naostro

Kniha Naostro je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce35x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x