Dračí princezna

Dračí princezna https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299015/bmid_draci-princezna-G1k-299015.jpg 4 20 6

Dívka v ohni série

1. díl

V jiném světě, plném magie a zázraků, začíná nelítostná válka. Bojují proti sobě dvě velmi silné rasy, ale i přesto, jedna z nich je silnější. Jenže zrovna ona prohrává. V tu chvíli si prohrávající strana vzpomene na starodávné proroctví o jedinečném potomkovi, jehož čas se právě naplnil. Podaří se najít a přesvědčit onoho potomka včas? Nebo kvůli jeho rozmaru vymře celá jedna rasa? Mladá dívka Tenesie si žije v poklidu svůj skvělý život. Na škole je oblíbená, má milující rodiče a bezvadného přítele. To vše se ale změní v okamžiku, kdy Brian při tragické nehodě zemře. V tu chvíli do Tenesiina života vpadne tajemný mladík, který jí obrátí život vzhůru nohama a odhalí jí dlouho střežené tajemství…... celý text

Přidat komentář

Ashi
18.07.2020 5 z 5

Podobný příběh jsem kdysi také načrtla, proto mě tato kniha opravdu zaujala. Já myslím, že super. mě se dobře četla a i když jsem přemýšlela nad tím co bych napsala jinak, stejně je super. Ráda bych pokračování! Věřím, že k němu dojde.

Devil-Ivet
19.12.2018 3 z 5

Začátek byl hrozný. Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická a hlavně byla úplná puberťačka. Ale pak to trochu dostalo jiný směr. Trochu napínavosti a trochu dobrodružnosti. Jako prvotina to není špatné, ale spíše je to pro náctileté.


milunka21
01.03.2018 5 z 5

Na prvotinu perfektní. Jednoduchý a přesto moc chytlavý příběh, který si mě získal. Už aby bylo pokračování. :-)

tatafa
24.02.2018 4 z 5

Krásný příběh, a kterém je sice místy znát že se jedná o prvotinu, ale svou originalitou a propracovaností příběhu se řadí mezi přední fantasy romány, které jsem četla. Čte se velice dobře a autorka i v několika větách dokázala velice barvitě popsat magický svět draků a dračích lidí. Vřele doporučuji na přečtení pro každého, kdo má rád fantasy se špetkou romantiky a těším se na další autorčina díla.

NikoušekB
16.02.2018 5 z 5

Jelikož jsem si na internetu nehledala žádné recenze před četbou, ani po ní, protože jsem chtěla mít absolutně nezaujatý názor, tak jsem neměla přehnaná očekávání. Je to autorčina prvotina a tak.. ale o to více mě kniha dostala! Nápad skvělý. Postavy jsou super. Prostředí krásné. Miluju draky a tohle je tedy něco přímo pro mě. Styl je ještě trochu "nejistý", abych tak řekla, ale to přejde s dalším dílem a dalšími knihami :) Až se autorka "vypíše" tak to bude ještě víc super, i tak to stojí za to! Těším se na další pokračování a další knihy této mladičké autorky!

Terinka14
28.11.2016 3 z 5

Na internetu jsem k této knížce našla velmi rozporuplné recenze. Někdo knihu hodnotí kladně, chválí originalitu a tak dále. Jiní zase kritizují autorčinu nezkušenost. Já bych to tak nějak spojila. Kniha mě mile překvapila, opravdu byla originální. Na druhou stranu je autorčin styl psaní opravdu poněkud nesjednocený a kostrbatý. Vzhledem k napínavému ději je to ale pouze malý nedostatek. Doporučuji, a pokud vyjde další díl, neváhám a pouštím se do čtení!

Štítky knihy

draci česká fantasy fantasy

Autorovy knížky

Eliška Richterová
česká, 1994
2016  81%Dračí princezna