Démoni apokalypsy

Démoni apokalypsy https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140457/bmid_demoni-apokalypsy-Q6Z-140457.jpg 5 184 15

Demonata série

< 6. díl >

Grubbs Grady cítí, jak v něm stále více roste magie, a snaží se ji potlačit. Nechce být součástí světa démonů a rozhodně se už nikdy nechce setkat s Lordem Lítost. Ale pán démonů se nehodlá vzdát své pomsty. A když se nedokáže vypořádat s Grubbsem samotným, rozhodne se zničit rovnou celý svět.

Horory Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Demon Apocalypse , 2007


více info...

Přidat komentář

VlkzCally
16.06.2023 5 z 5

Bomba. Tady se to zase mydlí až krev stříká. Sice rozděleno, ale lepší než předešlé. Klídek, démoni a pohodička.

Luigi1
01.02.2021 5 z 5

Velmi pěkné čtení,děj má spád a krásně na sebe navazuje


DominaCZ
18.08.2019 odpad!

Dostalo se to ke mně jakousi náhodou, slibovalo to hororové světy, což je fakt , ale...štír, jež bodá kyselý červy do očí a jiný srajdy...?!
Uvnitř sebe dávám pět hvězd za obálku, ale děj je fakt otřesnej.

Tesinka_Laufey
06.10.2018 5 z 5

Tak tenhle díl mě bavil mnohem víc než předchozí. Ale spoustu věcí jsem už zvládla odhadnou, a proto mě nijak nepřekvapila smrt jedné z postav. Po tomto díle mám znovu chuť celou sérii dočíst.

Zelený_Drak
03.05.2018 2 z 5

Tak 5. a 6. díl samozřejmě jsou jedna kniha rozseknutá do dvou. Kvůli tomu nejsem ochotná dát Démonům apokalypsy tři hvězdičky. Mají je dohromady s nudnou první polovinou (Krvavá kreatura). Jinak to tentokrát byla docela jízda. Celkem to odsýpalo a potvrdily se mi různé domněnky. Akorát tedy tam, kde se autor snažil dojmout, už to u mě po všech těch masakrech v sérii vůbec nefungovalo. Zároveň teď nejsem nijak zvlášť zvědavá, co bude dál, protože nový záporák se neukázal dost na to, aby mě navnadil.

Slugterra
26.04.2018 4 z 5

Zajímavý, smutný a neuvěřitelně drastický díl při němž jsem se jak bála, tak brečela... SPOILER ...při smrti Billa-I. Všechny ty vraždy, démony a krveprolití jsem přečetla skoro bez emocí (kromě některých fakt hrozných částí), ale tohle jsem nedala...

Jinak dobře zpracované pokračování dílu Krvavé kreatury, fajn nápad. A to prostředí: krev, krev a krev... nekomentuji. Také jsem byla ráda za to, že se Grubs, Pecka a Bec konečně setkali, i když jsem si to představovala trošičku jinak. Za mě 4* a doporučení. Těším se na další díl. Doufám, že tam bude o něco méně krve a toho krveprolití, ale u Darrena je to asi nemožné, ale co...

Viki0
28.01.2017 5 z 5

Jako všechny předchozí díly této série je kniha napínavá a bavila mě. Je to pokračování Krvavé kreatury, děj na sebe navazuje. Určitě doporučuji.

Shira27
02.04.2016 5 z 5

Konečně se všichni tři hrdinové spolu setkají v jedné knížce a čelí démonní apokalipse! Tento díl, je plný napětí, neočekávaných zvratů a některé věci z předešlých dílů dávají smysl.
Vrhám se na další díl. :)

Temný snílek
29.08.2015 4 z 5

Šestý díl série Demonata je plný zvratů a odhalení, konečně se protnou příběhy třech hlavních hrdinů, a těmi jsou Grubbs, Pecka a Bec. Hodně věcí najednou dává smysl, ale jiné otázky ještě na své odpovědi čekají.

Můj oblíbenec Lord Lítost konečně dostal dostatek prostoru, aby mohl předvést svou zvrácenost a odpornosti. V minulém díle v závěru dokázal, že umí vstoupit na scénu ve velkém stylu a tentokrát ve svém vystoupení pokrčuje a dočkáme se i bojových scén, kde se zapojí do souboje. On totiž obvykle jen řeční a všechny kolem komanduje, případně zesměšňuje své nepřátele, nebo jim alespoň slibuje pomstu, ale skutek utek. Teď mu však skutečně teče do bot (které nenosí) a musí přiložit ruku k dílu, pokud si to tedy nerozmyslí a nezmění názor na démonní invazi do světa lidí.

Kniha je čtivá a plná nechutných scén, stejně jako v minulých dílech. Démoni trhají lidi na kusy, požírají je či si s nimi jinak pohrávají. Prostě něco pro silnější povahy, protože některé scény byly vážně dost drsné.

Avatar Aang
15.05.2015 5 z 5

Tento díl se mi líbil víc než předchozí.

duben
06.03.2015 4 z 5

Trochu předvídatelné, vzhledem k tomu jak dlouhé je celá série. Ale i tak plné zajímavých zvratů. Navíc jsem od toho nemohl odejít dokud jsem to nepřečetl na jeden zátah.

Adam Bartoš
21.09.2014 3 z 5

Předešlé díly jsou dobré, ale tenhle mě moc nenatchnul. U některých částí jsem se nudil, ale ke konci to bylo dobré, takže dám šanci sedmému dílu.

Scharks
10.06.2014 5 z 5

Darren... nevím co víc k tomu dodat :o) Snad jen to, že jeho knížky jsou skvělé a originální s notnou dávkou děsivých a šílených stvoření - jsem zvědavá jak vše bude pokračovat :o)

fallík
10.03.2013 5 z 5

Ačkoli se mi líbily všechny předchozí díly Demonaty, nechápala jsem, proč se děj každého dílu odehrává v jiné době a jsou tam jiní hrdinové. Teď už mi to došlo a strašně se mi to líbí. Osudy všech krásně splynuly do jednoho příběhu. Knihu jsem přečetla hned, děj mi ubíhal strašně rychle a těch necelých dvě stě stránek jsem zhltla během jednoho půldne.

Adelica-Opica
02.12.2012 5 z 5

Tolik zvratu na jednu knihu je az moc. Napetim jsem skoro nedychala...