Vzpomínáš si? přehled

Vzpomínáš si?
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129077/vzpominas-si-129077.jpg 4 452 452

Nedokonalý život je nyní perfektní Po autohavárii, při níž utrpěla úraz hlavy s následnou amnézií, se Lexi Smartová probouzí v nemocnici v přesvědčení, že je rok 2004 a že právě zmeškala pohřeb svého otce. Ve skutečnosti je o tři roky víc a překvapivě vypadá spíš jako modelka, má úžasného manžela, skvělou práci a bydlí v senzačním bytě. Vypadá to jako splněný sen. Původní nadšení z nového a báječného života vystřídá brzy smutek z toho, že současně přišla o všechny kamarádky a stala se člověkem, kterého sama nepoznává. Snaží se zjistit, jak k tomu vlastně došlo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Remember Me? , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzpomínáš si?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (100)

Comp.Bear
21.11.2023 5 z 5

Na tohle téma už bylo napsaných několik knížek, četla jsem asi tři, možná víc, ale tahle je jedna z nejpovedenějších. Ten styl psaní je výborný.

Vera Silent
21.10.2023 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že mě tahle kniha tak smete, navíc v žánru romanku pro ženy, který normálně vůbec nečtu. Příběh sice zní jako stereotyp, ale je to opravdu zábavně a dobře rozvinuté. Jsem ráda, že se z toho nevyklubalo žádné scifi s alternativním vesmírem, ale že šlo skutečně o vývoj osobnosti. No a co se milovaného může týká, tak ten byl skutečně sympaticky napsaný. Akorát ty slunečnice byly trochu pritazene za vlasy, dost nepravděpodobné, ale jako motiv naprosto sladké. Můžu určitě doporučit.


Petra-1
07.07.2023 4 z 5

Knihy od autorky jsou sázka na jistotu, když chci oddechové čtení, u kterého se zasměji. Je to takové příjemné pohlazení na duši. Její postavy jsou naprosto super. Normální a uvěřitelní lidé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzpomínáš si? v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených660x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených47x
v Knihotéce257x
v Chystám se číst170x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech4x