Propast přehled

Propast
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494550/bmid_propast-BXp-494550.jpg 4 19 19

Venom série

< 2. díl >

JE TO SNAD KONEC VENOMA?! MYSLELI JSTE SI, ŽE SE VENOMŮV SENZAČNÍ PŘÍBĚH UŽ NEMŮŽE TOČIT NA VYŠŠÍ OBRÁTKY? Donny Cates obrátí svět Eddieho Brocka vzhůru nohama – už zase! Ale tentokrát to nejsou draci nebo božští hostitelé a nikdy nekončící akce. Eddieho cesta teď vede skrz emocionální mlýnek na maso, který nemá v marvelovském světě obdoby! Eddie okusí poprvé po dlouhé době opravdovou samotu, a to ticho by se dalo krájet. Navíc: V rodném San Francisku se Eddiemu od jeho dávno odcizeného otce rozhodně nedostane vřelého přijetí. Zato tam nalezne mladšího bratra, o kterém dosud nevěděl. Odkryje Eddieho návrat do jeho rodiště tajemství, která není radno oživovat?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Propast. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Terva
18.08.2023 3 z 5

Když tě moji
lidé našli,
považovali tě
za mrtvého.
(Supervize)

Venom Propast jsou dvě povídky, které však mají spousty společných jmenovatelů. První je vlastně důsledek předcházejících příběhů. Edward je chycen skupinou, která si říká Supervize. Ta se snaží získat jeho symbionta. V té druhé povídce, nazvané Propast se strašně moc řeší rodinné problémy Brocků. Až na pár šokujících odhalení je to jedna velká nuda. Měl jsem co dělat, abych to vůbec dočetl. Jediné, co mě drželo při životě jsou kresby. Na příbězích se podílela trojice kreslířů a moc se jim dařilo.

PS - Komentáře k povídkám v sekci "Části díla".

Citát: Báli jsme se. Bojíme se pořád. (Propast)

robin9739
05.10.2022 4 z 5

Toto dílo nabízí spoustu překvapení a nečekaných událostí. Pro mnoho z nás se buď Eddie stane ještě větším nezmarem nebo ho díky tomuto komiksu lépe poznáme a více si ho oblíbíme. Já jsem se opět přesvědčil, že dnešní autoři mají radši komornější depresivnější díla, ve kterých se snaží přiblížit hlavní protagonisty a ukázat čtenářům, že jsou to také jen lidé a lidé dělají chyby a Brock jich udělal spoustu.

Přečíst si tento komiks určitě nebyla chyba. Právě naopak není to sice dokonalý komiks, ale je jiný, a to mě na něm bavilo. Je jiný tak jak je jiný Venom bez Brocka a Brock bez Venoma. Osobně vidím v tomto díle velkou chuť autora ukázat, že komiks jako medium je velmi vše komplexní a Venom – Propast tuto vše komplexnost dokazuje.


venomslav
01.08.2022 4 z 5

Druhý díl je o něco horší, ale stále kvalitní.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Citáty z knihy (1)

Báli jsme se. Bojíme se pořád. (Propast)


Kniha Propast v seznamech

v Přečtených22x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x

Část díla

Autorovy další knížky

Donny Cates
americká
2020  81%Thanos vítězí
2021  85%Rex
2020  83%Bůh magie
2021  81%Město hříchu
2022  77%Propast