Úsvit noci přehled

Úsvit noci
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536150/bmid_usvit-noci-66177556cf4b3.jpg 2 3 3

Obyčejná dívka a studentka Ellen Huntová z jižního předměstí Los Angeles trpí od dětství nepředvídatelnými záchvaty choroby, se kterými si lékaři nevědí rady. V jejím životě se zdánlivě nahodile objevují dva velmi pohlední bratři a tajemná žena. Přítomnost skrývá svou zapomenutou příčinu. Emoce naplněné starobylou záští, nenávistí, přátelstvím, láskou i vášní v těch nejvznešenějších podobách. Pravda sídlí kdesi hluboko ve vzpomínkách a v paměti samotné podstaty krve, která se stále dravěji prodírá na povrch z temnoty dávno upadlé v zapomnění. Ellen musí zapomenout na vše, co znala a čemu věřila. Poslední článek řetězu, táhnoucího se napříč časem a dějinami, může jako jasné světlo úplňku odhalit dávno zapomenutou a nechtěnou pravdu, stát se příslibem nového života a dalších dnů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úsvit noci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

renefer
09.05.2024 odpad!

Nedočteno :(
Začátek slušný, pořád jsem čekala, že se to pěkně rozjede, ale místo toho jsem dostala mix Upířích deníků a Bridgertonových.
Ellen (!) trpí neznámou chorobou, většinu času tráví v nemocnici, matka se jí zbaví tím, že ji hodí na krk jejímu příteli a pak asi má přijít ten wau efekt, který se teda nedostaví, protože se míchá páté přes deváté, nesmyslné chování, které způsobí smrt přítele, záblesky z historie s množstvím vikomtů a lordů, kde ztratíte přehled, nicméně všichni jsou oslnivě krásní a chodí v zářivých šatech.
Ellen se ujmou dva bratři a nějaká míšenka, samozřejmě všichni patřičně otitulovaní a s minimálně dvěma jmény, aby se to nepletlo, a ona hned bez sebemenších problémů zapadne mezi ně, dokonce si i vybere nezadaného bratra a po dvou setkáních už jsou jak jedna rodina.
Když ji kamarádka míšenka zfetovala, aby si vzpomněla na minulost, vzdala jsem to. Při popisu, kdo všechno vystupoval z kočárů jsem se už vůbec nechytala.
Jediné plus můžu dát za obálku, i když takhle si asi oslnivě krásné lidi nepředstavuji.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Úsvit noci v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených4x
v Knihotéce45x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x