Tajemství domu v L. přehled

Tajemství domu v L.
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528646/bmid_tajemstvi-domu-v-l-6582cf031a9e6.jpg 5 14 14

Tajemný dům na malém městě skrývá děsivou minulost. Zdálo by se, že život v Jizerských horách plyne pomalu a nic moc se tu vlastně neděje. Jenže zdání občas klame a pod povrchem se zde odehrávají dramatické lidské osudy. Ponořte se do příběhu vdovy Jitky a její dospívající dcery Jany, příběhu Anny, která houževnatě pátrá po svém původu, a dalších obyvatel typického českého městečka. Může být někdo opravdu prokletý? A je možné temný osud nějak odvrátit?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství domu v L.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

eva3992
dnes 4 z 5

Jitka si žije vcelku poklidný život. Po svatbě se s mužem nastěhují do nového domu a užívají si společných chvil. Bohužel, ne moc dlouho. Josef velmi brzy umírá a Jitka zůstane sama na výchovu jejich dcery. Jelikož ji tíží samota, najde si přítele, mladšího přítele, který navíc asi netuší, co znamená věrnost.

Tolik k anotaci, která se vám může zdát, že zřejmě půjde o banální příběh, ale nenechte se zmást. Čekají vás dvě časové linie, které se v tu správnou chvíli začnou proplétat. Čeká vás postupné odhalování minulosti, nejedno dobře ukryté tajemství, které vypluje na povrch vždy ve správnou chvíli, abyste zůstali napnutí až do konce.

Kniha je o vztazích, ať už těch rodinných, milostných, ale i těch běžných, mezilidských. Jsou tu vylíčeny nelehké lidské osudy, a i když byste si mohli myslet, že vás něco takového nikdy nepotká, je tu právě mnoho situací, které může prožít kdokoliv z nás.
Že je to příběh ze života dokazuje i to, že autorka do knihy zakomponovala své vlastní zkušenosti (kdo četl její prvotinu, Cesta do blikajícího pekla, ten ví).

Je to skvěle promyšlený příběh, který udrží vaši pozornost od začátku do konce, probudí ve vás emoce. Možná budete dojatí, možná budete naštvaní, každopádně budete žít spolu s příběhem.

vladimir3967
včera 5 z 5

Už dávno se mi nestalo, abych si večer před spaním otevřel knížku, a pak probděl noc, protože jsem nemohl přestat číst. Vtipné, chytré a čtivé!
Varování: nechcete-li být nazítří nevyspalí, nezačtěte se do Tajemství domu v L. před spaním!


Wimpi
14.05.2024 5 z 5

Napínavé, čtivé, zajímavé...

všechny komentáře

Související novinky (2)

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství domu v L. v seznamech

v Přečtených15x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

tajemství

Autorovy další knížky

2022  91%Cesta do blikajícího pekla
2024  94%Tajemství domu v L.