Stín ve dveřích přehled

Stín ve dveřích
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536493/bmid_stin-ve-dverich-661e2b1f11193.jpg 4 326 326

David Raker série

< 11. díl >

ČTYŘI PŘÍBĚHY. ČTYŘI PŘÍPADY. JEDEN KLÍČ. TIM WEAVER JE ZPĚT A DAVID RAKER TAKÉ... Pro Conisterovy to byl večer jako každý jiný, dokud Paul nevyšel po schodech do prvního patra. Dlouho se nevracel, a tak se Maggie, jeho manželka, vydala nahoru za ním. U postele našla jeho telefon a peněženku, všechna okna byla zamčená zevnitř. Po Paulovi se slehla zem. Soukromý vyšetřovatel David Raker se specializuje na pátrání po pohřešovaných osobách a ví, že každé zmizení – jakkoli nepravděpodobné se zpočátku zdá – má logické vysvětlení. Ani ve snu by ho ale nenapadlo, kam ho případ Paula Conistera zavede. A to je jen začátek jeho potíží… Co spojuje hrozivý objev v londýnském metru, znovu otevřený odložený případ, z něhož záhadně zmizely klíčová svědkyně i hlavní podezřelá, a zdánlivě náhodnou střelbu, k níž došlo tisíce kilometrů daleko? Klíčem k nalezení pravdy bude právě David Raker.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audiotéka
Originální název:

The Shadow at the Door , 2021


Interpreti: Igor Bareš
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín ve dveřích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (82)

soupik2012
17.05.2024 audiokniha 3 z 5

Velká škoda, že pan Weaver nenechal tento díl jako novelu. První příběh má všechno, to co mají předchozí části z této série. Stupňované napětí, dobře vystavěný příběh a dokonce velmi netradiční závěr. Ten mě hodně potěšil. Další příběhy, jsou pouze drobné retro vzpomínky, propojené se současností. A jsou zde tak trochu do počtu. Byla jsem přesvědčena o tom, že se příběhy navzájem nějak propojí. K tomu ovšem nedošlo a tak mi zbývající tři povídky, připadají jako suché větve na košatém stromě. Snad to bude příště zase lepší, 3,5. Audioknihu v této sérii pravidelně kritizuji. Tentokrát to není tak strašné i když drobný šum na pozadí je také v této nahrávce, kterou opět velmi dobře načetl pan Igor Bareš.

anovy64
07.05.2024 5 z 5

Sice trochu jiný Raker, ale kniha má spád, je čtivá a napínavá, i když jednotlivé části mi připadaly nedokončené.


gigi77
20.04.2024 3 z 5

Hodnotím pouze první příběh, neboť je v klasickém duchu celé série. Děj je záhadný a napínavý, podstata dost nereálná, příběh celkově uspěchaný a v porovnání s předchozími díly krátký. Další dva příběhy považuji za tzv. "vycpávku", co zbylo v šuplíku. Poslední příběh jsem už nečetla. Přestože nehodnotím nijak kladně, mám tuto sérii velice oblíbenou a už se těším na další díl.

všechny komentáře

Související novinky (4)

7 vánočních tipů pro natěšené knihomoly!

14.12.2022


10 nejprodávanějších eknih (květen)

10.06.2022


Doprava zdarma: Co vybrat?

20.05.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stín ve dveřích v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených445x
ve Čtenářské výzvě43x
v Doporučených10x
v Knihotéce208x
v Chystám se číst199x
v Chci si koupit73x
v dalších seznamech5x