Soused na zabití přehled

Soused na zabití
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530835/bmid_soused-na-zabiti-65c8c891089e8.jpg 4 89 89

Sousedi série

1. díl

Když Maddie poprvé narazí na Aleka (doslova), věci jdou rychle z kopce. Někdo by dokonce mohl říct, že je to nenávist na první pohled. Přestože v normálním životě se nemůžou vystát, v online světě to mezi nimi pořádně jiskří. Škoda že netuší, že si píšou spolu. Maddie je odhodlaná soustředit se na rozkvétající romanci s dokonalým QB, ale navzdory věčným hádkám se jí Alek dostává stále hlouběji pod kůži. Hranice mezi nenávistí a přitažlivostí brzy přestává být zřejmá a Maddie se musí rozhodnout – má zvolit bezpečnější možnost v podobě online přítele, nebo naplno propadnout sousedovi z pekel, který nakonec asi nebude tak špatný? A co se stane, až zjistí, že se jedná o stejnou osobu?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soused na zabití. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

andrea-juli
29.05.2024 4 z 5

4,5*
Knihu jsem si koupila ještě dřív než jsem zjistila, že autorka je Češka (ano, patřím mezi čtenáře, kde je automatická skepse k našim autorům). Každopádně musím přiznat, že mne mile překvapila a pokud bych to nevěděla, tak jí automaticky zařadím mezi dobré zahraniční knihy.
Kniha rychle plyne, že jsem jí zvládla za jeden den. Je to příjemná rom com a líbilo se mi, že co se stalo v kapitole mmc/fmc, bylo menší "shrnutí" v další kapitole u protějšku a čtenář se dozvěděl, jak na to ten druhý reagoval.
Ráda si přečtu druhý díl a jelikož jsem si hned zamilovala Masona, tak snad v budoucnu bude také on vyprávět svůj vlastní příběh.
Jediné, co bych dodala je epilog, protože já osobně je zbožňuju, ale to už je jen třešinka na dortu.

kacenka6144
10.05.2024 5 z 5

Klasický příběh, kdy se dva milují i nenávidí, není nijak originální. Ale je skvěle napsaný. Má šmrnc a švih. A jaké bylo mé překvapení, že autorka je češka. Těším se na další knížku z téhle série.


Anna_Malik_Ova
29.04.2024 5 z 5

4,5*
Na knihu jsem se těšila od chvíle, co jsem zahlédla promo příspěvky autorky na Instagramu a poté i spoustu kladných hodnocení e-knihy. Ale protože dávám přednost tištěné knize, předobjednala jsem si ji a hned jak přišla, tak jsem se na ni vrhla.
Zbožňuju HATE-TO-LOVE náměty a když se ještě jedná o sousedy, tak je to značka ideál.
V knize navíc čteme oba pohledy hlavních hrdinů, což pomohlo, abych si je okamžitě oblíbila.
Maddie a Alek. Co k nim říct?
Určitě to, že jejich charaktery jsou vykresleny naprosto skvěle, komplexně a na každém z nich si najdete něco co budete zbožňovat stejně jako něco, co vás bude rozčilovat.
Knihou se taky prolíná téma online randění, což bylo skvěle zakomponované, děj díky chatovacím okýnkům ubíhá pod rukama a vy se v jednu chvíli začnete těšit až se kniha začne chýlit ke konci, abyste se dozvěděli jak to dopadne.
Tady je ale důvod proč nedávám knize 5 hvězdiček, ale 4,5, což doufám stále všichni pochopíte tak, že se mi kniha moc líbila a rozhodně ji doporučuji. Jen mě zklamalo, jak se hrdinka postavila právě k tomu velkému odhalení, které nás celým dějem provází. Měla jsem pocit, že svým jednáním celou tu linku tak nějak poslala do kytek. Ovšem když se z toho ona, a stejně tak i já, oklepala, příběh se zase rozběhl a čekalo nás přesně takové zakončení, jaké jsem si přála snad hned od první roztržky.
Plusové body si kniha navíc zaslouží za sympatické vedlejší postavy a taky za osobní linky obou hlavních hrdinů týkající se jejich matek…
A nesmím zapomenout na obálku, která se mě osobně moc líbí a jsem ráda, že mám možnost ji ve své knihovničce mít.
Jo, a taky, že povolání hlavní hrdinky je spisovatelka. Pro mě naprosto srdcová záležitost a přistihla jsem se, že jsem Maddie několikrát v dobrém záviděla… hlavně ten čas, který na psaní měla a že v Americe je to možnost, při které se dá uživit.
Kolem a kolem, kniha mě bavila, pobavila a stoprocentně ji doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Soused na zabití v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených101x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených6x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst84x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Lusy Adams (p)
česká, 1991
2011  78%Odstíny života
2021  84%Bez duše
2024  85%Soused na zabití
2022  89%Hodnota krve
2022  91%Bez dechu