Jeden za druhým přehled

Jeden za druhým
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248855/bmid_robert-hunter-jeden-za-druhym-2ui-248855.jpg 5 2465 2465

Robert Hunter série

< 5. díl >

Když detektivu Robertu Hunterovi ze Speciální sekce vražd losangeleské policie zavolá anonym, aby se podíval na jednu webovou stránku, vypadá to jako podivný žert. Jenže online vysílaný přenos, určený jen Hunterovým očím, zachycuje popravu neznámé spoutané oběti. A volající nechce, aby se detektiv jen díval, má se zločinu také účastnit, a odmítnutí nepřichází v úvahu. Vzápětí je mrtvola neznámého nalezena, a tak se ukáže, že nešlo o trik ani počítačovou animaci...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

One by One , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jeden za druhým. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (587)

Bediczek
včera 4 z 5

Ikdyž je to zase recyklace stejného schematu, který Carter používá ve všech svých románech (teď už by mně to ani nemělo překvapovat), musím uznat že tento román má i něco navíc. Kdyby jste se rozhodli přečíst si jenom jednu Hunterovku, měla by to být nejspíš tahle, nebo Zloba.

Lovana
29.05.2024 4 z 5

Další díl ze série, i když jsem měla mezi předchozím a tímto dílem delší pauzu, tak to vůbec nevadilo, protože jednotlivé díly série mají vesměs jednu věc společnou, a to je proč vrah vraždí, takže jsem i ráda, že jsem nečetla hned po sobě a trochu to proložila zase jinými knihami.
Zároveň jsem se ale ráda setkala s Hunterem i Garciou, ti dva už mi chyběli. Případ je opět hodně krvavý a nechutný, ale na to už jsme si u Cartera zvykli. Tentokrát vraha vlastně ani uhádnout nešlo, aspoň podle mě.
Kniha se opět četla hodně svižně, pomáhaly tomu i krátké kapitoly. Napětí bylo opět velké, zejména pak ke konci jsem musela číst dál a dál, abych věděla, jak to dopadne.
Jsem tedy hodně zvědavá, jak dopadne rozhodování ohledně otázky, na konci knihy (více psát nebudu, až něco nevyzradím, kdo už tento díl četl, tak ví, o čem mluvím, kdo nečetl, tak pochopí až dočte).

Hodnocení 4,25*/5*


Iva095
23.05.2024 5 z 5

Carterovi knihy se skvěle čtou, ale já si tuto sérii užívám o dost víc při poslechu. Jeden za druhým byl pro mě první díl u kterého jsem byla od začátku až do konce jako na trní a jen jsem čekala co ten psychopat zase vymyslí. Po dlouhé době se mi udělalo z knihy vážně zle.
Teď trošku lituji toho že nemám žádnou přiblblou romantiku, protože to bych teď potřebovala, než se pustím do dalšího dílu.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022


Připravované knižní novinky (31. 8. - 7. 9.)

29.08.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jeden za druhým v seznamech

v Právě čtených30x
v Přečtených3 506x
ve Čtenářské výzvě140x
v Doporučených231x
v Knihotéce1 011x
v Chystám se číst517x
v Chci si koupit138x
v dalších seznamech22x