Recept na lásku přehled

Recept na lásku
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516886/bmid_recept-na-lasku-646c73fed7f6f.jpg 4 153 153

Láska umí lidem pěkně zavařit. Queer komiks s příchutí romantiky. Čerstvý absolvent angličtiny Ben Cook hledá práci. Jenže jeho sny o kariéře v novinách, u knih či ve světě reklamy neustále narážejí na dvě slova: nedostatek zkušeností. Nakonec ho zaměstnají v restauraci, kde přijímají i bez praxe. V kuchyni to vlastně není tak špatné (pokud vás neděsí šílení šéfové a gurmánská prasátka), ale na Bena tam čeká řada náročných zkoušek. Oporu nachází u přitažlivého kuchaře Liama, který mu zamotá hlavu. Dost na to, aby Ben začal přehodnocovat své představy o budoucnosti.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Chef's Kiss , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Recept na lásku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (50)

6591
16.05.2024 5 z 5

Krásně zpracovaná roztomilá jednohubka. Hlavní postavy krásně zpracované. Dobrý zvrat.
Velice doporučuji.

Elion
22.04.2024 4 z 5

Tohle byla taková divně roztomilá jednohubka.
Komiks to byl moc hezký, jen vlastně netuším proč je kolem něj takový poprask. Myslím, že jsem četla komiksy, kde je cesta k lásce zpracovaná mnohem lépe a ani není tak hrozně chaotická.
Hlavní hrdina právě dostudoval a chce se stát redaktorem nebo korektorem, nebo čímkoliv okolo knih, ale všude ho odmítají a tak, když už neví kudy kam, a potřebuje peníze vleze do restaurace, kde přijímají i bez praxe.
No, sice přijímají, ale k tomu aby ho vzali musí podstoupit zkoušky ve vaření a o tom jestli projde rozhoduje prasátko. (ehm, neříkali bez praxe?…) A aby toho nebylo málo, tak jedním z kuchařů u kterých se učí je velmi pohledný Liam. Jak to skončí snad ani psát nemusím. No a ještě k tomu tu máme rodiče co nesouhlasí se synovou prací a rozkol mezi kamarády.
Určitě mě nechápejte tak, že bych chtěla komiks hanit. To určitě ne. Dostanete od něj přesně to co očekáváte. Romantiku která vás pohladí po duši a zanechá na tváři úsměv. Jen si myslím, že to není úplně ten nejlepší romantický komiks, který se mi dostal do rukou.


nofreeusernames
19.04.2024 5 z 5

Já teď mega ujíždím na komiksech, ale musím říct, že spousta z nich padá spíš k průměru nebo lehkému nadprůměru a máloco mi sedne úplně na sto procent. Chefs Kiss se nezdá jako přelomové dílo a je na můj vkus až příliš krátký) chci HNED další díl), ale páni, fakt mě to dost bavilo Nějak mi to prostě přesně sedlo do noty a i ta kresba mi přijde líbivá a podle mého gusta Nehledě na to, že je to sice pořád takový ňuňu příběh, ale není to o dvou teenagerech, co se zamilují (na to máme Srdcerváče a ty nic neporazí).

Tohle se odehrává čerstvě po výšce, kdy si Ben jako čerstvý absolvent angličtiny hledá práci a tak nějak ho pořád nikde nechcou. A protože mu dochází peníze, vezme práci v kuchyni u strašně grumpy šéfkuchaře, jehož jediným kámošem je roztomilé prasátko (hele, zní to bizarně, ale prasátko je boží, tak klid, jo) a který má strašně hot asistenta (a jako ten je fakt dobře nakreslenej a je nakreslenej i bez trička a je potetovanej a prostě jsem spoko). Ben je trochu nerd, Liam je #swoon a dají se dohromady a dál k tomu nemám co říct, protože něco taky může zůstat překvapením.

Miluju to a strašně moc chci víc

všechny komentáře

Související novinky (1)

Někdo jako my, Nové vyhlídky a další knižní novinky (29. týden)

16.07.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (2)

2023 - HumbookAwards (Nejoblíbenější komiks)
2023 - YALSA Book Awards (Alex Awards)


Kniha Recept na lásku v seznamech

v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených4x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

LGBT, queer, LGBT+

Autorovy knížky

2023  84%Recept na lásku