Přísně tajné přehled

Přísně tajné
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460514/bmid_prisne-tajne-Fxj-460514.jpg 4 576 576

HumříKraťasy, 21 let Sportovec. Potají magor do přírodních věd. Zatraceně sexy. HumříKraťasy: Tak. Je to tady. K narozeninám by moje přítelkyně ráda trojku. Hříšník3: Tak to jsi na tý správný seznamce. HumříKraťasy: Už jsi nad tím někdy přemýšlel? Že by sis užil s jiným klukem? Hříšník3: Pořád. Jsem za rovný příležitosti. Co ty? HumříKraťasy: Ehm… Hříšník3, 21 let Student oboru finance. Potají striptér. Zatraceně sexy. Hříšník3: Já bych to bral, jestli i ty. Můj život je teď tak trochu jeden velkej chaos. Škola, práce, stres s rodinou. Jo, a taky bydlím s tím nejotravnějším klukem na světě. Potřebuju rozptýlení. Určitě to tak chceš? HumříKraťasy: Možná to chci o něco víc, než by se mi chtělo přiznat. Hříšník3: Hele, posouvat hranice je fajn, na tom není nic špatnýho… HumříKraťasy:To říkej mýmu fotrovi, co potřebuje mít všechny pod palcem. A navíc co když bude ta trojka trapas? Hříšník3: Tak to bude trapas. Se přece pak už nikdy nemusíme vidět, ne? Hlavně mi slib, že se do mě nezamiluješ. HumříKraťasy: To by byla docela změna…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Top Secret , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přísně tajné. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (133)

Siwan
20.05.2024 5 z 5

Opět spojení těchto autorek nezklamalo a po knihe ON je to další perfektní hate to love story. Oba hrdinové sympoši na jedničku, chemie mezi nimi taky... místy ultra vtipné. :) Autorky opět dokazují, že je úplně jedno, jestli čtete o vztahu mezi ženou a mužem nebo mezi muži, jde hlavně o lásku. To prostě milujeme všichni, když vidíme, že to někomu vyšlo.

pleybe
18.02.2024 5 z 5

Tak tohle byla bomba. Vůbec nechápu, proč jsem čtení této knížky tak dlouho odkládala. Asi mě odradil ten texting v anotaci? Ale nakonec ho tam ani nebylo, kolik jsem očekávala. Nebo se mi snad příčila myšlenka na to, že by v MM romanci mohlo dojít k trojce s holkou? Tak či onak, autorky opět nezklamaly a znovu mě překvapily. Do příběhu mě vtahovaly s každou další stránkou – stejně jako jsem to měla při čtení duologie ON a MY.

Příběh svižně odsýpal, ani jsem nevěděla jak a byla jsem na konci knihy. Nejprve jsem si říkala, že to mezi hlavními hrdiny ani nemůže fungovat, jak mi připadali odlišní, ale cestu k sobě si nakonec našli mnohem snadněji, než jsem čekala. V určitém ohledu mi ale přijde nedotažený samotný závěr knihy. Ne, že by snad byl konec špatný, ale možná přišel až příliš rychle... možná to chtělo ještě aspoň jednu kapitolu navíc, kde by kluci dostali trochu prostoru jako spokojený pár, a my tak měli pomyslnou tečku na závěr příběhu.

Každopádně, jako oddechové čtení to bylo dokonalé. Postavy byly naprosto uvěřitelné, příběh romantický i akční, nekonala se žádná nuda, ale ani srdcervoucí dramata. Je vidět, že kniha nepatří do ranku lgbt+ YA literatury, nýbrž že si zaslouží své místo mezi vyspělými gay romány.


terezaterka2000
13.02.2024 5 z 5

Kniha mě překvapovala snad každou stránkou.
Opravdu krásný příběh enemies to friends.
Luke i Keaton na mě působili oba mile, sympaticky. Autorky opravdu opět nezklamaly! Po knize On jsem si tohle prostě musela přečíst a jsem nadšená.
Příběh plyne krásně z nenávisti, k poznání se a lásce. Ale není to žádné slowburn!
Nejednou jsem se i zasmála a také slza ukápla.
Mohu jedině doporučit a těším se na další knihy od autorek.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (únor)

23.03.2021


Knižní novinky (6. týden)

07.02.2021


Citáty z knihy (1)

Když se třese třetí patro, nechoď klepat nebuď pako.


Kniha Přísně tajné v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených741x
ve Čtenářské výzvě76x
v Doporučených47x
v Knihotéce334x
v Chystám se číst188x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech12x