Láska v podsvětí přehled

Láska v podsvětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202431/bmid_podsveti-laska-v-podsveti-TKX-202431.jpg 4 239 239

Podsvětí série

< 2. díl >

Druhá část dramatického příběhu o lásce více než nesourodé dvojice. Sedmnáctiletá Pierce zatím stále ještě nezemřela. John Hayden, pán podsvětí, ji unesl do přízračného, temného světa mezi nebem a peklem, kde se zdržují duše zemřelých před tím, než se vydají na poslední cestu. John dívce tvrdí, že ji vězní v zájmu její vlastní bezpečnosti, aby ji ochránil před fúriemi, které baží po pomstě. Pierce ho však podezřívá, že pro to má ještě vlastní, ne tak zcela zřejmé důvody. Dívka brzy zjistí, že ona sama je na tomto místě sice chráněna před hněvem fúrií, ale její milovaní, které zanechala v lidském světě, nikoli. Dokáže Johna přesvědčit, aby ji propustil a ona mohla zachránit život blízkého člověka? Nebo bude cena, již po ní bude požadovat výměnou za svobodu, příliš vysoká?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Underworld , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska v podsvětí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

Ashinka
19.05.2024 1 z 5

Tahle kniha mohla být kapitolou v prvním dílu. Tak moc se v knize nic neděje, až se dozvíte, jak přesně vypadají záchody v hotelu ...

Gabux
19.01.2024 3 z 5

Tohle je výjimka potvrzující pravidlo. Většinou jsou druhé díly nejslabší. V této sérii ho hodnotíme jako nejsilnější díl.

Člověk už je v ději a zvykl si na způsob psaní. Kniha se čte sama a příběh dává smysl. Lépe poznáváme většinu vedlejších postav a většinu jsem si velmi rychle oblíbila. Miluju zbytek osazenstva v Podsvětí. Pierce se stává sympatičtější hlavní hrdinkou a John je stále kvalitně napsanou postavou. Jejich vztah začíná dávat větší smysl.

Série je rozhodně pro mladší, ale už to vůbec nebylo tak zlé!


Charmedka
29.04.2023 4 z 5

Tuhle sérii jsem si vážně oblíbila, je ovšem ale třeba počítat s tím, že se nejedná o nic náročného a že je série určená mladším čtenářům.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska v podsvětí v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených391x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených11x
v Knihotéce212x
v Chystám se číst128x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech5x