Pod maskou smyslnosti přehled

Pod maskou smyslnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505069/bmid_pod-maskou-smyslnosti-a6y-505069.png 4 77 77

Elizabeth je mladá, naivní, nezkušená holka a charismatický právník Matthew ji zmanipuluje do role milenky. Jde o lásku? Do toxického vztahu vstoupíte, ani nevíte jak. A strach dokáže situaci pořádně zkomplikovat! Jak se zbavit špatného muže? Elizabeth se však jednou konečně svěří své nejlepší kamarádce Susan. A díky ní předvede svůj skrytý talent v pěvecké soutěži, začne na sobě pořádně pracovat a neplánovaně překročí svůj vlastní stín. Matthew ji však nenechá jen tak odejít. A na některé praktiky už je třeba víc, než povolují meze zákona. Ve chvíli, kdy na muže zanevře, vstoupí jí do života William, hvězda stříbrného plátna z Hollywoodu. Že by pravá láska? Mají ti dva šanci být opravdu šťastní, když život na výsluní ukazuje kruté nástrahy a zrada může přijít od nejbližších osob? Romantický příběh plný melodických tónů, zahaleného tajemství, vášně, emocí, ale i zrady a intrik.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod maskou smyslnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

evineckY
12.03.2024 5 z 5

Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah.
Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci.
Don Miguel Ruiz

Potřebovala jsem něco pro odlehčení a přečetla si nádhernou pohádku...

„Miluji rána. Jsou jako nová nadechnutí, nová probuzení a zrození,“
přitulil se ke mně William.
S každým ránem jako by se znovu rodil i každý z nás.
Byli jsme uprostřed rozepsaného příběhu a celý
život, svět, čekal na nás!

Leído
01.07.2023 2 z 5

Líbí se mi obálka. A téma manipulativního vztahu mi přijde hodně zajímavé. Ale to je bohužel všechno.

Která z nás, co tu jsme, nikdy nezatoužila stát se spisovatelkou? Minimálně v dětství. Máme načteno tolik příběhů. Jsme neustále hladné po "dobrých" knihách. Jaké by to asi bylo vydat vlastní? Líbila by se? Jenže když si pak přečtu takovouto slátaninu, spadnu nohama zpátky na zem. Není to ani zdaleka tak jednoduché, jak by to mohlo vypadat. Je potřeba talent.

Někdy méně znamená více. SPOILER: máte chuť na erotický román? Tady ho máte. Máte chuť na přeslazenou červenou knihovnu? Tady ji máte. Máte chuť na komplikovaný vztah s otcem? Tady ho máte. Máte chuť na extrémně se měnící vztah dvou kamarádek? Tady to máte. Máte chuť na těžké téma toxického vztahu? Tady ho máte. Máte chuť na prostředí Hollywoodu? Tady ho máte. Máte chuť na dramatický únos? Tady ho máte. Dali byste si i trochu policejní akce? Nebo co třeba prostředí pěvecké soutěže? Nebo rovnou vrcholový show business? A herecký nebo pěvecký? Co takhle spojit rovnou oboje? A co takhle umění hypnózy a transu? A co autonehoda? Dáme si rovnou dvě. Nebo možná tři? Jo a ještě stalkera, ať nechybí. Jestli jsem něco vynechala, omlouvám se, dost jsem přeskakovala.

Já osobně bych ocenila, kdyby se knížka věnovala jen jednomu tématu, ale do hloubky. Aby na mně zanechala nějaký dojem, aby mi dovolila se do knihy ponořit, cítit emoce postav. Chtěla bych zaznamenat nějaký vývoj postav. Ne, aby se otec změnil lusknutím prstu nebo i kamarádka, která byla mrcha na entou, se v poslední hodince za vše upřímně omlouvala, jako by někomu omylem šlápla na nohu. Samozřejmě je to moje vlastní očekávání od knih a je úplně v pořádku, že některým se tento styl psaní líbí.


mariebramborova
22.03.2023 5 z 5

Napínavý příběh, úžasná velmi lákavá obálka, škoda že není i v papírové verzi!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pod maskou smyslnosti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených54x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených10x
v Knihotéce97x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit10x