Magnus Bane - Zápisky veľkobosoráka přehled

Magnus Bane  - Zápisky veľkobosoráka
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270882/bmid_magnus-bane-zapisky-velkobosoraka-UyB-270882.jpg 4 190 190

Neopakovateľná príležitosť pre fanúšikov sérií Nástroje smrteľníkov a Pekelné stroje nazrieť do tajomného života Magnusa Banea. V tejto jedinečnej knihe vám prinášame jedenásť príbehov, ktoré poodhaľujú rúško tajomstva, čo zahmlieva štyristoročný život obľúbeného veľkobosoráka Brooklynu. Magnus Bane to nemá v živote ľahké, pretože pre bosoráka sú na prvom mieste vždy problémy iných. Jeho život je dlhý, rad jeho mileniek a milencov ešte dlhší. No Magnus má dar, ako byť v pravý čas na správnom - alebo aj nesprávnom - mieste. Francúzska revolúcia, prohibícia v Amerike alebo prvá veľká bitka medzi Valentinom a Tieňolovcami je len zlomok z toho, čo Magnus prežil na vlastnej koži. Za štyristo rokov sa toho nazbieralo toľko, že mu to nikto nikdy neuverí. A týchto jedenásť poviedok... Magnus pravdepodobne preklína toho, kto ich vypustil do sveta.... celý text

Povídky Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Bane Chronicles , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magnus Bane - Zápisky veľkobosoráka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

Kate3003
05.10.2023 5 z 5

Magnus Bane je jedna z mých nejoblíbenějších postav ze světa lovců stínu. Miluji jeho humor a jeho pohled na svět. Přes všechny rány, které mu jeho dlouhý život přinesl si stále umí užívat života. V této knize se můžete s Magnusem trochu lépe seznámit a zjistit kde se v jeho životě vzala Camille nebo jaké bylo jeho první rande s Alekem. Líbí se mi i že Se Magnus proplétá všemi sériemi.

HockeyGirl
27.09.2023 5 z 5

Kroniky Magnuse Banea byly super čtení, byly to krátké povídky, ale přečtené byly rychle, kapitoly byly krátké, ale čtivé. Magnus je jedna z mých oblíbených postav této knižní série, pak je hned za ním Alek, který byl i Magnusův přítel. Magnus, jakožto čaroděj, chodí dobře oblékaný, je společenský a snaží se řešit vše v klidu, ale taky to ne vždy, jde. Knížky s Magnusem a i nejlépe, s Alekem dohromady, jsou moc dobře napsané a doufám, že si od autorky, přečtu i další knížky a budou stejně dobré, jako ty s Magnusem. ;)


Tano
16.08.2023 5 z 5

Magnus Bane mě baví ve všech knihách, konečně jsme se o něm dozvěděli trochu víc a pro mě to byla dobrá oddechovka :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Naši otcové byli démoni a naše matky byly hrdinky - Catarina Magnusovi a Ragnorovi


Kniha Magnus Bane - Zápisky veľkobosoráka v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených249x
ve Čtenářské výzvě38x
v Doporučených14x
v Knihotéce243x
v Chystám se číst215x
v Chci si koupit116x
v dalších seznamech5x