Nedži versus Hinata přehled

Nedži versus Hinata
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117480/bmid_nedzi-versus-hinata-8Pk-117480.png 5 133 133

Naruto série

< 9. díl >

Narutova cesta za titulem nejlepšího nindži pod sluncem pokračuje. Pokračování nelítostných bojů mezi dvaceti nejlepšími bojovníky. Mezi těmi, kteří přežili veškeré čuninské zkoušky se rozhodne v soubojích jeden na jednoho. Někteří už prošli, ale některé to ještě čeká. Zvládne Sakura souboj myslí? A kdy se dostane na řadu Naruto... a s kým bude bojovat?... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Neji to Hinata , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nedži versus Hinata. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

trudoš
11.01.2024 4 z 5

Povedený díl, výrazně lepší než předchozí – především díky tomu, že člověk nemá takový guláš v postavách a paradoxně v tom, že se děj nikam vlastně neposouvá, takže když jste něco zapomněli z předchozích knih, není to žádná tragédie, protože na tom žádný aktuální zvrat nestojí. Souboje jsou tentokrát skutečně vypečené, přičemž Masaši Kišimoto předvádí jak cit pro nápaditost, tak smysl pro humor. A i když v turnaji žáků nedojde k žádným šokujícím výsledkům, vývoj událostí zachovává prvek napětí – víte, že se příběh pravděpodobně nikam neposune, nicméně trnete očekáváním, co a jak dopadne.
Postava Naruta mimo jiné opět dokazuje, že jako hrdina má potenciál bavit, dojímat a také překvapit uličnickou rafinovaností. Kdyby svazek Nedži versus Hinata uzavřel i nějakou dílčí zápletku nebo zodpověděl některou z dříve naznačených otázek, byl bych maximálně spokojen. Chtít však od devátého dílu z celkových dvaasedmdesáti jakákoliv klíčová vyvrcholení by doslova hraničilo s panickou netrpělivostí.

Vjeerus
21.02.2023 5 z 5

Devátým dílem Naruta pokračují přípravné zápasy. V tomto svazku jich je neuvěřitelných pět, což znamená, že některé jsou prolítnuté opravdu rychle a mi se o hrdinech nic moc nedovíme. Ale zase díky tomu je díl opravdu napěchovaný akcí a tudíž je k jeho přečtení potřeba opravdu málo času.
První zápas je dokončení zápasu z předchozí knihy a je nám zde nastíněna síla přátelství, rivality a obdivu ke schopnostem druhým. Druhý zápas je líp zpracován v anime, protože tam nám aspoň něco řekne, jelikož v manze jsme dostali asi tak dvoustránku obrázků. Třetím zápasem se dovídáme další střípky o hrdinovy, který má obří mozek, ale malou motivaci.
Název dílu Nedži versus Hinata je zavádějící, protože další dvojice, která svede svou bitvu není těch dvou, ale té snad nejhorlivější a nejhlasitější dvojice ze všech nám představených geninů. Ten avizovaný zápas je až poslední, který je bohužel až žalostně krátký, ale i tak při něm máme šanci poznat nenávist a odevzdanost na postavách z jedné rodiny.
A závěr dílu slibuje opravdu monstrózní bitvu v dalším svazku proti postavě z písečné vesnice, která už v předchozí zkoušce ukázala svou krutost. Je se rozhodně na co těšit.


katallinka
02.08.2022 4 z 5

Velmi zajímavé souboje. Jen doufám, že nebudou důležité ty jejich schopnosti, protože si myslím, že nemám šanci si je u všech zapamatovat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nedži versus Hinata v seznamech

v Přečtených203x
v Doporučených9x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  88%Naruto Uzumaki
2011  92%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt