Následnice přehled

Následnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218970/bmid_naslednice-TYe-218970.png 5 89 89

Naruto série

< 19. díl >

Cunade, geniální medička ze Skryté listové, po dlouhém váhání souhlasí s tím, že přijme titul páté Hokage. Oročimaru neváhá a pouští se do útoku. Na místo střetnutí však záhy doráží i Džiraija. Po mnoha letech se tak opět setkává Legendární trojka Skryté listové. Na jedné straně Cunade s Džiraijou v zádech s Narutem a Šizune, na druhé Oročimaru podporovaný Kabutem. Konflikt, který pro Konohu nevypadá nejlépe. Cunade s panickým strachem z krve, Džiraija přiotrávený... Naštěstí není pořád dořešena Narutova sázka...... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

Uketsugumono , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Následnice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

katallinka
05.04.2024 4 z 5

Líbí se mi všechny díly, ale ty akčnější mám raději a tento byl jedním z nich, takže jsem nadšená.

NemmamSlov
27.03.2024 5 z 5

„Dneska ťa naučím, že najdôležitejšou schopnosťou nindžu nie je počet techník, ktoré ovláda. Najdôležitejšie je mať odvahu to nevzdať!“

Naruto pokračuje vo svojej ceste za titulom Hokage. Tsunade sa rozhoduje, či pomôže Orochimarovi, a Jiraya je tak trochu odpísaný. Veľkým prekvapením je opäť Naruto. Zvládol techniku Rasenganu, čo nie je ľahké sa naučiť. Videli sme to v predchádzajúcich častiach. Orochimaru taktiež nepovedal posledné slovo a určite o ňom ešte budeme počuť.


Vjeerus
01.03.2024 4 z 5

Kniha má skvěle propracované emoční rozpoložení člověka postiženého ztrátami blízkých osob. Autor nám v předchozím díle poodhalil Tsunadinu historii a v tomto svazku se zaměřil na boj s osobním mentálním handicapem, který si ale absolutně nezadal s tím bojovým.
Neustále mě fascinuje, že „Legendární trojka z Listové“ má zrovna dost atypické složení svých vyvolaných tvorů a pro mnoho lidí by působilo spíš nechutně, než majestátně. Ale asi je to spíš odraz kultury a tygra nebo lva by použil každý.
V čem ale kniha trošku pokulhává, tak je kresba. Ta možná trpí na množství útočných scén plných prudkých pohybů, ale občas jsem měla pocit, že těch rozmazaných pozadí a postaviček už je trošku moc.
Každopádně hlavní hrdina překonal sám sebe a očekávání asi všech zúčastněných v této části a dopomohl k velkým rozhodnutím svým odhodláním a velkým vlasteneckým srdcem. A možná i dětskou bezelstností a přímočarostí. Takže ve výsledku povedený díl, který přivedl další důležitou postavu do celkového příběhu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Následnice v seznamech

v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených5x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit11x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

manga

Autorovy další knížky

Masaši Kišimoto
japonská, 1974
2011  88%Naruto Uzumaki
2011  92%Pro své sny
2011  93%Most hrdinů
2011  90%Nejhorší klient
2012  90%Boj na život a na smrt