Mráz přehled

Mráz
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533229/bmid_mraz-65e08d019466a.jpg 4 124 124

Mráz a nektár série

1. díl

Nebezpečný turnaj, sladká odměna. Mrazivé romantasy, které vás rozpálí. Která holka by to nepřehnala s pitím, když v den svých narozenin zjistí, že ji podvádí kluk a že přišla o střechu nad hlavou? Já to zmákla během několika hodin. Svým opileckým tlacháním jsem pak urazila vílího krále Torina z Faerie, a nechtěně si tak zajistila jeho pozornost. Prozradil mi, že hledá nevěstu, budoucí královnu, ale že je to celé jen naoko. Divadýlko pro okolí. Za účast v turnaji, ze kterého má nová panovnice vzejít, mi nabídl padesát milionů dolarů. Řekla jsem si: „Co můžu ztratit?“ Nyní se ukazuje, že všechno. Moje soupeřky jsou totiž kvůli koruně ochotné zabíjet. Navíc čím víc času s Torinem trávím, tím těžší je nezapomenout, že je to celé jenom „jako“. V ohrožení je tak nejen můj život, ale i srdce.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Frost , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mráz. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

EvikU.
včera 4 z 5

Moje první vílí romance. Ava je víla, která žije s lidmi. Z jejího světa ji vystrčili, aniž by věděla proč. Vychovali ji lidé, kteří si ji adoptovali. Na své narozeniny najde svého přítele Andrewa v posteli s jinou. Se svou kamarádkou zapíjí v baru žal a v opilosti urazí krále všech Víl, Torina.

Torin ji dává zvláštní nabídku. Nabízí ji velké peníze, když se stane jeho nevěstou. Cestu na trůn si ale musí probojovat s ostatními uchazečkami o post královny Víl. A v tom se rozvíjí kolotoč tréninků, intrik, vůle, ale i touhy. Proč jen je Torin tak hříšně krásný? Ava přece zanevřela na všechny chlapi, Torina si vezme jen pro peníze a pak půjdou od sebe…Torin ani Ava už nehledají lásku.

Ava se v průběhu turnaje dozvídá další věci ze světa víl a objevuje své další schopnosti, které sami vyplouvají na povrch, když se ocitne v jejich světě. Jenže na povrch probublává ještě jedno tajemství. S Torinem je něco jinak než se zdá…

Stránky ubírají jedna za druhou. Líbil se mi nápad i zpracování knihy. Začátek a konec byl perfektní, v prostředku bych brala víc nějaké akce nebo něčeho. Skončí to napínavě a já potřebuji vědět, co bude dál. Pro milovníky fantasy romancí je to dobrá volba.

M.C.SMITH
předevčírem 5 z 5

Tak tohle mne bavilo.
Bylo to čtivé, poutavé a kniha se mi četla lehce a svižně. Od knihy jsem neměla žádná očekávání a proto jsem mile překvapena.
Tato kniha nesedne každému, pro mne to bylo lehčí čtení - taková jednohubka, nad kterou nemusím přemýšlet.
Užila jsem si to a těším se na další díl.


jitka_dankova
27.05.2024 5 z 5

Nekomplikovaný svérázný první díl duologie rádoby urban fantasy. Narovinu píšu, že tahle knížka opravdu nesedne každému a nesmírně záleží na očekáváních čtenáře. Já měla díky komentářům níže očekávání naprosto minimální a možná právě proto mne knížka trochu pobavila a mile jsem si u ní odpočinula a to bylo to, co jsem potřebovala. Oddych a nekomplikovaný děj bez zbytečných překvapení (fakt se tam buď všechno dozvíte, nebo snadno uhodnete, prostě opravdu nic překvapivého). Pobavilo mne, že se autorka pustila do rádoby reality show z vílího světa. To pro mne byla osvěžující novinka. Příběh je psaný s lehkostí, takže kruté praktiky víl jsem přešla a nijak mne nerozhodily. Prostě je to taková "béčková" knížka (ano, toto přirovnání fakt sedí), ale četla se mi dobře, brala jsem ji z velkého nadhledu a hrozně moc si toužím přečíst pokračování. Takže za mne si zasloužila pět hvězdiček prostě jen za ten mile strávený večer. Je to bizardní, usměvavá a trochu střelená knížka, která se vám bude líbit jen, pokud přesně na něco takového nekomplikovaného a "jednoduššího" budete mít náladu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mráz v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených161x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených4x
v Knihotéce129x
v Chystám se číst211x
v Chci si koupit72x
v dalších seznamech9x

Autorovy knížky

2024  79%Mráz