Milá Bridget, chci tě přehled

Milá Bridget, chci tě
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380633/bmid_mila-bridget-chci-te-djk-380633.jpg 4 781 781

Milá Bridget, píšu ti tenhle dopis, protože je dost nepravděpodobné, že bych někdy sebral odvahu říct ti to do očí. Takže tady to je. Vůbec se k sobě nehodíme. Ty jsi spořádaná svobodná matka, co to má v hlavě srovnané. Já jsem jen nezodpovědný doktůrek z Anglie, co tu ve městě působí jenom dočasně a žije v tvojí přestavěné garáži, než se zase vrátí domů. Jenže se tu vyskytla taková věc… z nějakého pitomého důvodu na tebe prostě nedokážu přestat myslet, a to v dost nevhodných souvislostech. Chci tě. Jediný důvod, proč ti to teď píšu, je, že si nemyslím, že je to jednostranné. Všiml jsem si, jak se na mě díváš. Asi působím dost trapně, když po sobě házíme neslušnými vtípky, ale to, že mě přitahuješ, žádný vtip není. Takže proč ti to vlastně píšu? Prostě tím chci naznačit, že jsme oba dospělí, sex je zdravá a přirozená věc, a že mě můžeš najít hned za těmi dveřmi z kuchyně do garáže. Mám-li být úplně přesný, chci, abys věděla, že ty dveře odteď nechávám otevřené pro případ, že bys za mnou třeba někdy v noci chtěla zajít. Bez otázek. Přemýšlej o tom. Anebo ne. Jak budeš chtít. Beztak pochybuju, že ti ten dopis vůbec strčím pod dveře. Simon... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Dear Bridget, I Want You , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milá Bridget, chci tě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (146)

Rapeh
15.04.2024 4 z 5

Hezký příběh o tom, že srdce si nevybírá ikdyz hlava tvrdí něco jiného.

LenkaStr
06.04.2024 3 z 5

Tahle kniha mě zpočátku nelákala ze dvou důvodů. Za prvé: nesympatickej blonďatej slaďouš na obálce (jo, já vím, nesuď knihu a tak dále, jenže to se lehce řekne). Za bé: název mi asocioval Bridget Jonesovou, kterou mám zaškatulkovanou jako pěknou blbku. Ale pak jsem zrekapitulovala svá dřívější očekávání k jiným titulům a vyšlo mi z toho, že můžu být jedině příjemně překvapená. A taky jo. Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat! No nic, jen jsem tím chtěla říct, že jsem vážně byla příjemně překvapená, jak se mi kniha nakonec líbila. Potěšilo mě nemocniční prostředí, ne že by to bylo nosné téma, ale byla to fajn změna.


MAU256
29.03.2024 4 z 5

Mě se knížka líbila, je to taková oddechovka, která se moc pěkně čte, autorky to prostě umí. Ocitáme se v nemocničním prostředí - doktor x sestřička, jenže to má háček, on je mladý a nechce se vázat, neboť je tu jen na čas, ona je starší a má syna. Jenže osud to s nimi myslí jinak, takže lásce se prostě vzdorovat nedá :-). Za mě zase hezký únik od reality všedních dní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Milá Bridget, chci tě v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených1 163x
ve Čtenářské výzvě106x
v Doporučených45x
v Knihotéce381x
v Chystám se číst176x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech8x