Všechno, co jsme ztratili přehled

Všechno, co jsme ztratili
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506876/bmid_vsechno-co-jsme-ztratili-rDn-506876.jpg 4 76 76

Láska a důvěra série

< 2. díl

JSI DOBRÁ. LEPŠÍ, NEŽ SI MYSLÍŠ. Sebevědomá, silná, vždy s úsměvem na tváři – taková se zdá být studentka Hope. A to jenom proto, že věnovala obrovské úsilí, aby vypilovala, jak působit navenek. Aby se vyhnula otravným otázkám na svůj rodinný život, drží si už dlouho odstup od lidí. Při své práci v londýnské kavárně pak ale Hope pozná stále veselého Yeonjuna a spřátelí se s ním. Víc by si nikdy nedovolila. Neodváží se pustit si ho blíž k tělu, i když k němu chová silné city a ani on to zjevně nemá jinak. Hope má zkrátka příliš velký strach, že by mladý muž mohl odhalit její tajemství. Přitom však ještě nezjistila, že i on se pere se svým osudem, který můžou oba navždy změnit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Everything We Lost


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechno, co jsme ztratili. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

uzivatel2300
25.04.2024 4 z 5

Crying, screaming

MilackovaN
18.02.2024 4 z 5

Hope i Yeonjun mi byli oba sympatičtí. Hope to po smrti její sestry neměla doma jednoduché. A Yeonjun zase nevěděl, jak bude jeho život vypadat za pár let. Společně však našli tolik potřebnou oporu jeden v druhém.


Salinka
30.11.2023 5 z 5

Krásná kniha, úžasně napsaná... musím uznat, že autorka píše tak neuvěřitelně vnímavě, detailně, že opravdu cítíte to co se v knize právě děje. Kniha se četla krásně, ač mi zpočátku přišla jako malá, relativně úzká knížka, tak jsem měla kolikrát pocit, že už čtu dlouho, ale přitom stránky neubývají, což ale nebylo vůbec špatně, protože ač, jak tu někdo uvádí, se možná v příběhu zase až tolik nedělo, tak se to nedá říct o tom co se dělo v hlavě oběma hlavním postavám, ty pocity, stavy, myšlenky a hlavně také vzpomínky, které měli a cítili... opravdu perfektně popsáno, naprosto uvěřitelně. Bylo mi s nimi smutno, veselo, byla cítit ta zamilovanost, touha po blízkosti toho druhého... kdo byl zamilovaný tak ví o čem se to tam píše :-)))
Jak se dá trochu čekat, tak po sblížení nastane zase trochu "odloučení" a jsem ráda, že to netrvalo dlouho, dávalo to svůj smysl aby to tak bylo a dopadlo to jak to dopadlo. Ráda se ke knize zase někdy vrátím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Všechno, co jsme ztratili, Dny rozhodnutí a další knižní novinky (10. týden)

05.03.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všechno, co jsme ztratili v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených101x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce160x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

Jennifer Bright (p)
německá, 1993
2022  79%Všechno, co jsme měli
2023  76%Všechno, co jsme ztratili